Connecta amb nosaltres

BARÇA

1×1 del Barça contra el BAXI Manresa

Victòria del Barça en el seu primer partit oficial de la temporada per 92 a 82.

Comparteix

1×1 del Barça contra el BAXI Manresa

Victòria del Barça de bàsquet en el seu primer partit oficial de la temporada per 92 a 82. El BAXI Manresa ha competit molt bé i ha deixat impressions ofensives interessants, especialment durant el primer temps, però el ritme de joc dels de Saras a partir de la represa del partit ha estat inabastable. El Barça s’enfrontarà a l’Andorra en la gran final de la Lliga Catalana masculina.

TITULARS

Nick Calathes (7)- Director

Ha anotat 0 punts i ha deixat mals percentatges. No serà la darrera nit així de Calathes amb la samarreta del Barça. El que no hem entès, però, és que el Barça no el fitxa pels punts sinó per les assistències. Sota la seva batuta, l’equip blaugrana ha anotat 92 punts. Ell s’ha apuntat 10 assistències. S’ha apropiat del ritme de l’equip i està envoltat d’executors d’elit. Tot anirà bé.

Leandro Bolmaro (6)- Voluntariós

Bolmaro és un home important per a Saras. L’està fent servir de pal de paller en la pressió a tota la pista i el té en un rol d’escorta en atac. Ha sortit com a segon bloquejador en una infinitat de seqüències de spain pick and roll per llançar o per redistribuir. Aquesta temporada té a l’abast consolidar-se definitivament al bàsquet professional. Ja és molt útil.

Víctor Claver (6’5)- Reconeixible

El seu paper a l’equip encara està per determinar. En defensa és decisiu perquè encaixa en qualsevol plantejament, però en atac hem d’esbrinar si Saras el visualitza com un tres o com un quatre. El que està clar és que, mentre continuï anotant tirs oberts, encaixar-lo serà més senzill.

Nikola Mirotic (7)- Light

Juga amb les xancletes posades. Mirotic ha començat la temporada com un dièsel, però manté intacta la sensació de superioritat. Va creixent partit a partit.

Pierre Oriola (9)- Beneficiat

És una màquina competidora inesgotable. Té uns instints sensacionals per jugar fora de la pilota i els exhibeix sempre. Sembla que hagi enllaçat les temporades sense fer vacances. Va com una moto.

SUPLENTS

Thomas Heurtel (7)- Complementari

Si Calathes ha acabat amb 10 assistències, ell ha acabat amb prop d’una quinzena de punts. Són una parella exterior molt complementària que pot coexistir o escalonar-se. Il·lusionen.

Àlex Abrines (7)-Feliç

Ha anotat tres cistelles significatives. Una des de la mitja distància en una jugada dissenyada per a ell, un triple en un carretó i un catch and shoot còmode. Abrines és el Milaknis del Barça de Saras.

Adam Hanga (6’5)- Entonat

Adam Hanga ja no és generador únic, i ho agraeix molt. Continua tenint la pilota, però en escenaris més favorables. A Saras li agrada el seu tir.

Brandon Davies (6)- Inescrutable

És difícil interpretar els partits de Brandon Davies. Encara no és el moment de jutjar-lo.

Rolands Smits (7)- Creixent

Fa moltes coses coherents i ben fetes en una pista de bàsquet. Tocarà escriure sobre ell aviat, no?

Artem Pustovyi (6’5)- Motivat

Era l’escenari per a la seva reivindicació. Més per amor propi que per cap altra cosa, però ho ha aconseguit. Bons minuts d’un jugador de bàsquet que no té culpa de ser aquí.

Brancou Badio (SC)- Intranscendent

Ha jugat 2 minuts.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BARÇA

Tradueix »