Connecta amb nosaltres
Manresa

MANRESA

1×1 del Manresa 88 – 59 Riga

Bones sensacions del conjunt de Pedro Martínez després de la seva segona victòria europea.

Comparteix

1×1 del Manresa 88 – 59 Riga

El Manresa suma la segona victòria a Europa després d’imposar-se còmodament al VEF Riga que, clarament, es postula com al rival més feble del grup.

La magnífica entrada al partit dels manresans ha ajudat a establir una distància molt còmode en el marcador. El conjunt del Bages ha sabut castigar molt bé els mals balanços defensius dels letons amb un Vaulet omnipresent. Després de temps morts, els letons s’han refet per acabar tan sols 7 a sota al final del primer quart (25 – 18).

A la tornada el Manresa ha apujat línies defensives i ha aprofitat totes aquelles pèrdues (16 al descans!!!) per a fer allò que més li agrada; córrer. La solvència amb què s’han culminat totes aquestes accions i els bons minuts de Harding han deixat el marcador en 47 – 29 al descans.

A la represa el Riga ha fet un intent de resposta que el Manresa ha sabut contraarrestar. 74 – 46 al final del tercer.

La distància en el marcador s’ha mantingut, i un darrer quart molt fluixet en l’àmbit anotador no ha alterat el resultat final. Al final 88 – 59.

TITULARS

Dani Pérez (8) – Imprescindible

Com a peça que coordina l’engrenatge manresà, la presència de Dani Pérez és indispensable en aquest equip per fer valer les virtuts de la resta de jugadors que ocupen la pista.

Amb un escàs volum de llançament, avui s’ha centrat en la seva faceta com a facilitador.  Al final,  0 punts però 10 assistències.

Jerrick Harding (9) – Insaciable

La quantitat de punts que té a les mans són inacabables. És increïble la facilitat amb què va escalant el seu marcador de punts al llarg dels minuts. Avui 22.

L’adaptació ha estat rapidíssima i el seu impacte està sent descomunal. Avui el Manresa li ha generat situacions còmodes de llançament i no ha necessitat tirar d’autonomia per crear-se’ls ell mateix (tot i que ja sabem que n’és perfectament capaç).

En defensa ha patit en alguns moments sobre l’home amb bola. Tot i així, tenir a Jerrick Harding és una absoluta delícia i una meravella que s’ha de gaudir mentre duri.

Giordano Bortolani – (6) Desencertat

Amb un rol molt predefinit i ja assumit, Giordano Bortolani entén el què ha de fer i compleix amb solvència el què ha de fer. Avui li ha mancat el punt d’encert: 6 punts amb un pobre 28,57% en tirs de camp. No preocupa perquè té la capacitat de convertir els tirs de què ha disposat.

Juampi Vaulet – (9) Omnipresent

Amb la baixa de Hamilton i la ja coneguda de Babatunde, l’argentí s’ha vist obligat a ocupar més minuts dels habituals al 4. El desajust posicional no ha estat però cap impediment avui perquè Vaulet desplegués la seva millor versió fent allò que tant bé sap fer. Avui molt bones ajudes en defensa, contundent en el rebot, i, sobretot persistent en les transicions. De la mateixa manera, també ha afegit als seus registres habituals una assistència i dos taps.

Al final 22 punts, 24 de valoració pel jugador del Manresa.

Marcus Lee – (6) Discret

Partit poc exigent el que se li ha presentat avui a Marcus Lee. Amb Nysier Brooks carregat de faltes durant gran part del matx i la seva escassa involucració en l’esquema ofensiu, el seu pas pel partit ha estat més aviat testimonial.

Com de costum, ha concedit bones segones opcions en atac i ha culminat un seguit d’accions sota cistella.

SUPLENTS

Dani García –  (8) Notable

Minuts molt sòlids del base de Mataró des de la rotació amb una contribució més que destacable en els registres estadístics principals: 7 punts, 4 rebots i 6 assistències per arribar als 15 de valoració.

Brancou Badio – (5) Imprecís

Erràtic en el llançament i poc precís amb la pilota a les mans. Segon jugador amb menys minuts avui (15,19).

Musa Sagnia – (6) Treballador

El nombre de baixes i el context favorable del partit han contribuït de manera  positiva al minutatge de Musa Sagnia avui. El gambià ha pencat com el què més però ha mancat de precisió per a culminar algunes jugades. Al final ha tingut recompensa i ha aconseguit dos punts amb una esmaixada contundent.

Tyson Pérez – (4) Desconegut

La gran actuació de Vaulet deixarà, per sort, el partit d’avui de Tyson en un segon pla. En tan sols 9 minuts de joc, el dominicà nacionalitzat espanyol s’ha autoexpulsat per faltes i ha perdut tres pilotes. Partit per tirar a les escombreries i a centrar-se en el Barça.

Elias Valtonen – (8) Executor

El finlandès ha combinat avui el 3 i el 4 amb un protagonisme limitat pel seu rol. Ha estat molt fi durant la segona part en la conversió dels llançaments oberts dels què ha disposat.

Al final s’ha enfilat fins als 15 punts (4/6 en triples).

Marcis Steinbergs – (7) Solvent

El letó ha estat el darrer jugador directament condicionat per la baixa de Hamilton. Amb la totalitat dels seus minuts cobrint el 5, Steinbergs ha treballat bé les continuacions del bloqueig amb els dos Danis i ha proporcionat segones opcions en atac.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a MANRESA

Tradueix »