Connecta amb nosaltres

ESMAIXADA

1×1 Gran Canaria vs Manresa: de més a menys i derrota

Derrota del Baxi Manresa a la pista del Gran Canaria per 83 a 77.

Comparteix

1×1 Gran Canaria vs Manresa: de més a menys i derrota

Derrota del Baxi Manresa a la pista del Gran Canaria per 83 a 77 en un partit marcat per la tònica descendent dels bagencs. L’absència de Dani Pérez ha començat sent dissimulada per la tenacitat dels homes de Pedro Martínez, però a mesura que el GranCa ha anat pujant el llistó d’intensitat i precisió l’equip visitant ha començat a perdre idees, s’ha vist superat en defensa i ha pecat d’abús de bot de jugadors com Jonathan Tabu. El base titular serà baixa entre 4 i 6 setmanes (3 partits) i la sensació és que, si no s’hi posa solució, aquest tram pot fer-se llarg i dur.

TITULARS

Jonathan Tabu (4)- Sobreexposat

Li ha tocat assumir responsabilitats que no s’ajusten a les seves característiques i ho ha pagat amb errades i incoherències impròpies de veterans. Necessita un suport fiable a la rotació desesperadament perquè Manresa, amb ell com a base principal, no funcionarà. Responsable important del curticircuit de l’equip a partir del minut 11.

Makai Mason (4’5)- Expulsat

Ha tingut dificultats per entrar en joc com a executor i tampoc ha tingut el pes de setmanes anteriors com a generador. Per si això fos poc, ha patit contra els emparellaments superiors físicament dels insulars i ha acabat expulsat. Era un dia en el qual l’equip necessitava que mostrés una versió òptima.

Juampi Vaulet (7)- Rutinari

Ha estat dels que ha intentat redreçar el rumb de les coses, però a base d’intensitat més que d’idees. És un dels valors segurs de l’equip prop del cèrcol i garanteix compromís, però es nota menys quan l’equip no es reconeix. Ell mai falla, en aquests termes.

Seth Hinrichs (6)- Complidor

Ha començat bé el partit, sent un dels estilets del joc interior al primer període, però ha anat perdent gas a mesura que el partit ha avançat. La connexió entre ell i el joc del manresa és recíproca: quan el joc és dinàmic, cosa que sovint depèn d’ell, funciona. No és un jugador de “plans B”.

Scott Eatherton (7’5)- Efectiu

La seva producció és una de les certeses sobre les quals edifica els plans de partit Manresa dia rere dia. És un jugador que sempre troba situacions favorables i que requereix de creacions molt simples per funcionar. Avui, a batzegades, n’hem vist un nou exemple. No li ha anat bé que el partit baixés de revolucions, igual que a la resta de companys, perquè ha volgut dir que Manresa ja no conduïa l’enfrontament.

SUPLENTS

Dani García (5’5)- Correcte

Rol limitat, responsabilitats defensives i de dinamització i encert en els tirs oberts. Ni se li pot demanar més ni ho pot fer millor. Ha entrat a contrapeu a la dinàmica manresana per la lesió de Dani Pérez i l’últim que necessitava era una situació d’exigència com l’actual. Pedro Martínez ho sap i per això el protegeix. El nivell de Tabu no l’ha ajudat tampoc.

Deividas Dulkys (5)- Innocu

Ha hagut de jugar més del compte per la limitació de Mason i no ha fet res de l’altre món. Algun box out, però indolència defensiva i timidesa en l’execució. Fa massa temps que se li demana, cada vegada més vagament, un pas endavant que no arriba.

Rafa Martínez (6)- Contingut

GranCa ha fet tot el que ha pogut per frenar-lo i tot i això ha trobat vies potables per anotar. Costa minimitzar-lo, però han aconseguit que tingués poc pes en la creació de joc i perdés pilotes en situacions compromeses. Fisac s’ha sortit amb la seva.

Yankuba Sima (7)- Esperançador

Ha irromput amb molta força a l’inici del partit i ha estat capaç de dominar les zones a través de les seves magnífiques condicions. És el camí. D’entrada, ha comptat més que Sajus en una decisió que ha resultat primerament desconcertant. És un valor important pel Manresa en contexts com el del primer període d’avui.

Martynas Sajus (SQ)-

Testimonial.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a ESMAIXADA

Tradueix »