Connecta amb nosaltres

MANRESA

1×1 Manresa-Strasbourg: solidesa, Jou i Dulkys

Nova victòria del BAXI Manresa, aquest cop en BCL contra l’Strasbourg.

Comparteix

1×1 Manresa-Strasbourg: solidesa, Jou i Dulkys

Plàcida victòria del BAXI Manresa contra l’Strasbourg per 92 a 68 en un partit que al final del tercer quart (65-44) ja estava mig resolt. El fons d’armari ha respost amb sobrietat i l’equip ha demostrat que la línia ascendent dels darrers dies no és ni molt menys casualitat. Pedro Martínez ha pogut repartir esforços entre els jugadors i ha gaudit des de primera fila d’un extraordinari encert en el triple (14/30).

TITULARS

Luke Nelson (7’5)- Fi

Nelson s’ha redimit de l’actuació de l’altra dia a través de dos ingredients bàsics: marge d’error i minuts. Ha accelerat el partit amb decisions agressives, ha anotat amb fluidesa i ha exhibit un domini del joc des del bot i sense pilota que ens ha fet reviure el partit de Cvetkovic del darrer dia. Amb actuacions així, les seves errades en creació són més justificables.

Ryan Toolson (7)- Desaparcebut

No l’han necessitat. Tot i així, a la segona part s’ha entonat. No ha tingut incidència en el joc, però ha acabat amb 9 punts i un 100% en TC. Sense forçar la màquina…

Deividas Dulkis (7’5)- Voluminós

La seva gran virtut és l’anotació. És un perfil unidimensional, però els dies que està endollat fa por. Dulkis ha assumit responsabilitats amb pilota i ha entès bé que el partit necessitava que decidís ràpidament per forçar Strasbourg a reaccionar contra escomeses individuals. 15 punts en 11 tirs i la sensació que és un descongestionador que pot ser útil en altres circumstàncies.

Will Magarity (6’75)- Obrer

No ha estat partícep del festival de triples de l’equip, però Magarity ha sabut aportar en altres facetes com el tancament del rebot i ha sabut guanyar la posició per sumar punts senzills. Quan va fitxar per l’equip manresà ja se sabia que no seria un jugador excessivament desequilibrant, però la seva manera de potenciar l’engranatge de l’equip val or.

David Kravish (8)- Treballador

David Kravish mai deixa de treballar. Avui ha aprofitat el seu major rang d’influència (comparant-lo amb el dels interiors de Strasbourg) per dedicar-se a distribuir i ha aconseguit que no es notés l’absència d’un base director (Nelson té un altre tall). És una peça molt valuosa perquè evoluciona des del que sap fer i mica en mica va expandint habilitats.

SUPLENTS

Jordan Sakho (7)- Progressiu

Mica en mica va posant-se a to. A nivell atlètic és una assegurança i dona un perfil diferent a la bateria interior del Manresa, així que el seu impacte és notori. Avui, amb 7 punts i 5 rebots, ha aportat continuïtat a la màquina ben engreixada que ha sigut el Manresa i ha exhibit motor.

Pere Tomás (6’5)- Complidor

5 punts i 4 rebots de Pere Tomàs. La seva importància en aquest equip, més enllà de l’impacte en pista, també és palpable a nivell oral. Transmet confiança i seguretat als companys.

Juampi Vaulet (6’25)- Calmat

El partit no requeria un gran desplegament per part seva, així que ha contemporitzat esforços. Tot i això, sempre deixa alguna cistella interessant. La seva habilitat al pal baix mai deixa de sorprendre.

Eulis Báez (7’25)- Superclasse

Báez és un dels il·lustres de la darrera dècada a nivell estatal. Necessita molt poc per produir, i això es deu a que té el bàsquet al cap. Els 13 punts en 16 minuts d’avui, sumats a la manera d’aconseguir-los, demostren que és un jugador que encaixa a la perfecció en aquesta plantilla.

Guillem Jou (8)- Crescut

Una de les grans notícies del partit. Ha jugat amb encert, ha estat resolutiu de cara a cistella (13 punts) i ha demostrat que té marge per ser molt important en aquest equip. Créixer des de l’encert sempre és garantia d’èxit.

Pedro Martínez

 

Relaxat (7’5)

Tot ha anat sobre rodes, així que no ha hagut de fer grans ajusts. El seu equip continua en inèrcia positiva i Pedro, implícitament i a través del que passa a la pista, ha deixat en evidència tots aquells que dubtaven d’ells. És un dels tres millors entrenadors de la lliga.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a MANRESA

Tradueix »