Connecta amb nosaltres

BARÇA

1×1 Manresa vs Barça: el Barça guanya i s’autogestiona

El Barça s’ha imposat per 76 a 99 al BAXI Manresa.

Comparteix

1×1 Manresa vs Barça: el Barça guanya i s’autogestiona

El Barça s’ha imposat per 76 a 99 al BAXI Manresa en el tercer derbi català de la temporada. Els locals no han pogut notar l’escalf del Congost en un dia en el qual es lamenta especialment l’absència de públic per la pandèmia, ja que hauria estat molt especial viure el bullici que es crea en dies que hi ha coses en joc. Els de Pedro Martínez tenen la permanència ben encaminada però no seran a la Copa, que era un objectiu molt estimulant. Saras corrobora que, quan els tiradors funcionen, l’atac del Barça funciona. Són un extraordinari termòmetre.

TITULARS

Nick Calathes (9)- Vident

Ha entrat amb el partit al cap. Era conscient que jugava contra un rival que compta amb un base de característiques molt similars a les seves i ho ha processat amb la seva clàssica agilitat mental. No és només que s’imposi en atac per la capacitat mental sinó que també ho fa en defensa, i el Barça ho agraeix quan el ritme del rival contrasta amb el seu. Fonamental per entendre la gran posada en escena blaugrana.

Cory Higgins (7’75)- Estilet

Entre ell i Kuric han exercit d’anotadors principals del Barça. Higgins ha consolidat el seu nivell en plena absència de Mirotic i ha demostrat que continua estant sobradament capacitat per aportar lideratge a aquest Barça. És un goig veure’l entrar a cistella amb la convicció de sempre i també és molt estimulant gaudir dels seus llançaments de mitja distància.

Àlex Abrines (7’5)- Rutinari

Abrines ha imposat el llistó defensiu blaugrana i ha estat clau per impedir que Eatherton i Dani Pérez connectessin amb la freqüència que ho han estat fent aquesta temporada. El festival del triple l’han protagonitzat altres, però ell és conscient que té moltes altres funcions al Barça i que Saras el fa servir d’eix d’alguns engranatges.

Sergi Martínez (7)- Necessari

Sense Smits ni Mirotic, Saras ha fet una gestió intel·ligent del partit i ha donat a Sergi l’oportunitat d’assumir el gruix dels minuts. Ha acabat amb el millor +/- del partit i ha demostrat que és més 4/5 que 4/3, cosa que ja havíem anat veient al llarg dels partits que ha disputat.

Artem Pustovyi (7)- Eficaç

L’escenari ideal quan pensàvem en aquesta temporada era que fos el pivot de rotació de Liga Endesa del Barça. Està sent així, de manera que només podem aplaudir la gestió de Saras i el rendiment de Pusto. Ha fet bona feina aprofitant la superioritat física contra Eatherton.

SUPLENTS

Adam Hanga (6)- Obedient

Ja ha jugat d’1, de 2, de 3 i de 4. Queda clar qui és el comodí de l’equip. Correm el risc que acabi convertint-se en un jack of all trades, master of none. Dit això, omple molts buits.

Leo Westermann (6)- Dinamitzador

Westermann és el que hem vist en els dos primers partits que ha disputat amb la samarreta del Barça. Farà una aportació en accions sense risc i s’encarregarà de fer que el joc flueixi a partir de la primera passada, però no passa de complidor en cap dels dos costats de la pista. No té cap diferència especial respecte de Calathes i tampoc posseeix capacitat per desequilibrar. No hauria de ser més que un pedaç.

Leandro Bolmaro (6’5)- Desaprofitat

És el gran perjudicat de l’arribada de Westermann. Va encaminat cap a un any perdut, per desgràcia.

Kyle Kuric (10)- Letal

Kyle Kuric és un dels jugadors que més capacitat de producció té d’Europa. No numèrica, que també, sinó per adapta al paper que se li requereix. Avui ha exercit de primera espasa executora en molts moments i ha demostrat que és un anotador excels sincronitzat totalment als temps de l’equip. Els mals moments de joc del Barça van estar marcats per la incapacitat per connectar amb els tiradors. Queden clars els patrons de Jasikevicius.

Pierre Oriola (6)- Puntual

Minuts de rotació contra un equip al qual guarda força estima. Ha contrubuït a dinamitar la circulació manresana i s’ha limitat a mantenir el llistó de la resta de l’equip en atac. Un altre dia a l’oficina pel capità.

Ibou Dianko Badji (SQ)- Testimonial 

(ometrem l’esmaixada de Yankuba Sima).

Michael Caicedo (SQ)- Debutant

Primers minuts amb la samarreta blaugrana al primer equip. Il·lusiona.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a BARÇA

Tradueix »