Connecta amb nosaltres

LLIGA ENDESA

1×1 Penya vs Bilbao: la Penya continua guanyant

Victòria de la Penya per 88 a 81 en un partit marcat per dues parts molt diferents.

Comparteix

1×1 Penya vs Bilbao: la Penya continua guanyant

Victòria de la Penya per 88 a 81 en un partit marcat per dues parts molt diferents. A la primera, el Bilbao Basket ha pogut fer poc més que resistir com bonament podia a les escomeses dels homes de Carles Duran, que han anotat de totes les maneres imaginables. A la segona, en un context molt més dens, l’equip badaloní ha hagut de resistir a les trinxeres. Nova victòria d’un equip que ja està 6 a 1. El millor moment competitiu en força temps.

Ferran Bassas (6)- Responsable

Ha començat minimitzant les errades de l’equip, després s’ha ofuscat una mica -com tot l’equip al tercer període- i, finalment, ha respost amb alguna cistella important. Està passant per un moment discret, però acabarà sent fonamental per la direcció de joc. Qüestió de dinàmiques.

Pau Ribas (8’5)- Metrònom

Pau Ribas ha tornat a ser el millor jugador del Joventut. Ha anotat sempre que l’equip ha necessitat respostes, ha alimentat els companys llegint les superioritats que continua generant contínuament i ha tornat a quedar-se ben a prop dels 30 minuts. És el far de l’equip i el líder a la pista. Es nota molt que sap de què va la cosa.

Albert Ventura (8)- Brillant

Albert Ventura ha entès en tot moment el transcurs del partit. Ha estat el primer en incorporar-se a la borratxera ofensiva del primer temps i també ha estat el primer en baixar al fang i lluitar com ningú per defensar el marcador. Albert Ventura està fent un pas endavant molt lloable en atac aquesta temporada. Si el manté, compte.

Conor Morgan (6)- Clau

Ha patit pel to del partit a la segona part, però tot i això ha estat fonamental per decidir el resultat gràcies a un cop de dits oportunista i necessari. Conor Morgan és un dels jugadors que tindran un paper bàsic per definir les aspiracions de la Penya quan l’equip es jugui les garrofes.

Ante Tomic (8’5)- Sorprenent

Ante Tomic és un jugadoràs que valorarem millor el dia que es retiri. És un dels jugadors més elegants de la passada dècada i, sens dubte, la seva herència quedarà més tacada pels títols que no ha guanyat que lloada pels mèrits individuals i per la classe inherent al seu repertori. És per això que veure’l en partits com el d’avui és especial: ha tancat el partit amb una esmaixada espectacular i ens ha regalat un triple poc forçat. Té molt talent i està en un moment ideal per contribuir decisivament a retornar la cultura guanyadora a la Penya.

SUPLENTS

Neno Dimitrjevic (6)- Advertit

Continua enduent-se esbroncades importants per la seva defensa poc convincent i pels problemes que té a l’hora de dirigir el joc -hem d’assumir que no és un base natural-, però Neno té una capacitat genial per deixar-nos la jugada del partit gairebé sempre. Avui, amb el permís de Tomic, ha deixat un reject molt elegant. La Penya comença a tenir un Neno molt més implicat, i això és bona notícia. Ha de continuar madurant.

Joel Parra (5)- Anecdòtic

12 minuts sense pes específic ofensiu i que li serviran per entendre que Carles Duran vol que en defensa sigui més agressiu. Així li ha dit en un temps mort.

Xabi López-Arostegui (7’5)- Agraït

Ha tornat, i com es nota. Fonamental per entendre com l’equip s’ha sostingut en defensa en els moments més delicats i igual de puntual que en els darrers mesos en atac. És un jugador que aspira a fer-se un lloc entre els grans relativament aviat. Sort que la Penya el té lligat a mig termini.

Vladimir Brodziansky (6)- Complidor

Brodziansky sempre anota els tirs alliberats que ha d’anotar. A partir d’aquí, el seu impacte en el joc s’analitza d’una altra manera. Carles Duran el fa servir com a especialista, cosa que pot fer perquè té un joc interior altament complementari. Continuarà creixent. I anotant triples.

Simon Birgander (6)- Secundari

Era dia per deixar brillar altres jugadors, i així ho ha fet. Tot i això, ha tornat a facilitar molt la feina fosca: és un gran rebotejador. La seva temporada, tot i que sabem que ha d’acabar de posar-se a to, promet.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a LLIGA ENDESA

Tradueix »