Connecta amb nosaltres

LLIGA ENDESA

1×1 Penya vs Obradoiro: victòria amb intriga final

Triomf de la Penya contra l’Obradoiro de Moncho Fernández per 91 a 84 a l’Olímpic.

Comparteix

1×1 Penya vs Obradoiro: victòria amb intriga final

Triomf de la Penya contra l’Obradoiro de Moncho Fernández per 91 a 84 a l’Olímpic de Badalona. Els homes de Carles Duran han protagonitzat 30 minuts molt sòlids de la mà del trident format per Xabi López-Arostegui, Pau Ribas, Ante Tomic i Neno Dimitrjevic, que ha deixat algunes de les seves característiques cistelles de cara a la galeria. El darrer període, marcat per una pèrdua de tensió generalitzada en l’àmbit defensiu que respon a la tònica de la temporada, ha estat a punt de canviar el signe del partit.

TITULARS

Ferran Bassas (5’5)- Secundari

Ha passat a un segon pla en la generació per donar protagonisme a Pau Ribas. Poca incidència sense pilota.

Albert Ventura (6)- Treballador

Aquesta temporada té un 51% d’encert en triples. És una bona dada per substituir que en massa ocasions l’equip no es contagia del seu entusiasme defensiu.

Xabi López-Arostegui (9)- Il·lusionant

La Penya està acostumant-se a viure del seu rendiment ofensiu. Està a nivell Eurolliga, ara mateix.

Vladimir Brodziansky (5)- Erràtic

Perdut, ha estat incapaç de connectar amb els generadors. L’impacte defensiu del primer temps ha estat més que correcte.

Ante Tomic (8)- Destacat

Bona manera de tancar una setmana que posa en valor el seu paper a la rotació. Ha estat, per variar, el millor d’entre els interiors que han trepitjat el parquet.

SUPLENTS

Neno Dimitrjevic (8)- Màgic

Ha trencat el partit al primer temps amb una actuació magistral que el defineix com la peça talentosa però poc constant que és. Després s’ha anat difuminant.

Pau Ribas (8’5)- Generador

Ha estat un dels jugadors més constants de l’equip verd-i-negre i ha exercit de director de joc, prenent sempre bones decisions i calmant el partit a mitja pista. És la prova viva de que el bàsquet es guanya amb el cap.

Shawn Dawson (5)- Col·lectiu

En atac no ha trobat continuïtat en cap moment de la temporada, i és normal, ja que costa entrar en dinàmica sense tenir marge d’error. En defensa, però, ha tingut una bona aportació.

Connor Morgan (5’5). Col·laborador

Tasques d’intendència en el rebot i un parell de cistelles per corroborar el bon moment en el partit de la Penya. Tindrà dies per lluir més.

Simon Birgander (6’5)- Efectiu

Ha respost amb productivitat a les tendències interiors de l’Obradoiro. Bona feina en un context complicat que de ben segur que li servirà per continuar creixent.

Joel Parra (SQ)- Testimonial

Sense temps per tenir incidència real en el joc.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a LLIGA ENDESA

Tradueix »