Connecta amb nosaltres

MANRESA

1×1 Türk Telekom – Manresa: derrota amb atenuants

Derrota del Manresa a Turquia per 78 a 72 en un partit marcat per les absències.

Comparteix

1×1 Türk Telekom – Manresa: derrota amb atenuants

Derrota del Manresa a Turquia per 78 a 72 en un partit marcat per les absències i per la curta rotació que ha pogut fer Pedro Martínez. L’equip ha competit fins ben entrat el quart quart, però ha acabat resultant impossible sostenir l’embranzida d’un conjunt local que en tot moment ha desprès la sensació de tenir el partit a l’abast. PM ha pogut donar minuts als joves i ha fer proves pensant en pròxims enfrontaments. Average perdut.

TITULARS

Luke Nelson (8’5)- Participatiu

Anotar li agrada molt i avui el Manresa el necessitava assumint riscs. Ha estat la part agressiva del combo anotador i no ha desaprofitat l’oporrtunitat de deixar alguna cistella després de bot que ja és marca de la casa. Comptar amb ell per la causa europea i estatal és una notícia fantàstica.

Guillem Jou (7)- Valent

Avui li ha tocat tenir minuts i no s’ha arronsat. En la línia dels darrers dies, Jou ha buscat incansablement la manera d’intervenir i mai s’ha amagat. Ha tingut un pes considerable en el box out i ha donat ritme al joc exercint de generador en transició, de manera que PM ha d’estar satisfet amb el seu partit.

Pere Tomás (9)- Líder

Sense paraules. Ha fet el pas endavant aprofitat el seu partit amb més protagonisme de les darreres setmanes i ha mostrat a Europa que és un termòmetre excel·lent. Pere Tomàs ha cohesionat en defensa i ha resolt en atac. Els 26 punts són una gran recompensa, però la veritable recompensa és que saps que pots comptar amb ell en qualsevol moment.

Eulis Báez (7)- Desgastat

El menys destacat dels titulars i, tot i això, ha estat imprescindible. La coherència dels seus minuts i la seva capacitat per ordenar l’equip amb la pilota a les mans suposen una bombona d’oxigen per a Pedro Martínez.

Jordan Sakho (7’5)- Present

Ha tingut molta importància sota els taulells i ha permès que un Manresa més conservador que de costum en defensa tingués alguns trams de domini. Va agafant el to físic al mateix temps que s’enganxa a un tren d’exigència que no perdona, però mai deixa de sumar. Li anirà bé haver-se sentit protagonista.

BANQUETA

Juampi Vaulet (8’25)- Dinàmic

Vaulet és tot coratge, i en dies com avui llueix encara més. Ho deixa tot a la pista, s’esforça per rebre en rangs d’influència i puja el llistó de l’agressivitat defensiva amb la freqüència que vol. És un soldat de la competitivitat. El més destacable sobre ell és la feina fosca.

David Òrrit (6’75)- Premiat

Era un partit pel qual segurament no estava preparat i, tot i això, ha estat a l’alçada de les circumstàncies. Creixerà i creixerà i haurà de ser aviat un dels homes importants de Manresa. Els seus minuts finals són meritoris.

Pedro Martínez (9)- Responsable

Pedro Martínez

Pedro Martínez és el millor jugador del Manresa. La seva capacitat per prendre’s amb filosofia els partits i per respondre en nom de tots quan la situació crema -pissarra- és una de les més altes d’Europa. Avui, amb rotació curta, ha fregat el miracle. És un tècnic com un piano de cua.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada.

BOTIGA
PATREON

Més a MANRESA

Tradueix »