Connecta amb nosaltres

+BÀSQUET

62 punts per la història

En Carles Bravo anota 62 punts en una tarda històrica a Primera Catalana

Comparteix

62 punts per la història

A esmaixada.cat normalment no parlem de Primera Catalana però el fet de viure la fita en directe fa que us ho expliqui en primera persona a petició popular. Fa escassament una setmana que tinc la sort de formar part del cos tècnic del Sènior de l’AECAM Malgrat com a assistent de l’Alex Molina i el que vam poder gaudir en el primer partit que m’asseia a la banqueta va ser espectacular. No només per la victòria a casa contra el líder U.E. Claret que només havia perdut un partit, sinó també per la impressionant marca que va fer en Carles Bravo amb 62 punts i 11 de 17 en triples, un d’ells per forçar la 2a pròrroga gairebé sobre la botzina i tres més al segon temps extra que van acabar de decantar la balança davant del públic embogit que omplia les grades del pavelló Germans Margall.

Cal destacar el gran treball de tot l’equip sense excepció que va ser capaç de remuntar dues vegades des de la defensa (-15 al 2n quart i -8 als inicis del darrer període). Així es va aconseguir sumar la victòria després de treballar de valent per vèncer al líder, un equip intensíssim i molt complet.

Instagram will load in the frontend.

 

La carta de tir d’en Carles:

62 punts (17 a la segona pròrroga)

7/12 en tirs de 2 (58%)

11/17 en tirs de 3 (65%)

15/18 en tirs lliures (83%)

L’estadística oficial del partit de bàsquetcatala.cat

 

 

De ben segur que esdevé un nou récord històric de Primera Catalana, els registres professionals que podem trobar d’ACB són d’Epi (54, l’any 1984) o Walter Sczerbiak (65, l’any 1976), aconseguits abans que existís la línia de 3 punts.

Clàssic de competicions FEB

Molts de vosaltres coneixereu l’escorta Carles Bravo, nadiu de Malgrat de Mar i un clàssic de les competicions FEB que durant molts anys va tenir una carrera prolífica a Lliga LEB entre Gramenet, Cornellà, Ourense, Tarragona, Palencia, Melilla i Logroño entre altres, durant 17 temporades i ara, retirat del bàsquet professional als 40 anys, tenim la sort de tenir-lo a les files del Pizzeria Clàssic AECAM Malgrat.

Imatge de baloncestoconp.es

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a +BÀSQUET

Tradueix »