Connecta amb nosaltres

LLIGA ENDESA

L’ACB prepara una ‘bombolla’ per a la Liga Endesa 20/21

L’ACB ja treballa en una alternativa

Comparteix

L’ACB prepara una ‘bombolla’ per a la Liga Endesa 20/21

A les oficines de l’ACB estan tenint molta feina aquest estiu. Primer, l’ascens del Gipuzkoa Basket (encara sense solucionar) i ara, a causa d’una possible segona onada de la pandèmia, ha de preparar una alternativa per si no es pot jugar en el format habitual, amb restriccions de públic, tal com tenien previst. Aquesta alternativa que tenen preparada, segons ha pogut saber Esmaixada.cat, consisteix a jugar tota la lliga amb una ‘bombolla’ com la que es va fer a València durant la fase final que va acabar amb el Baskonia com a campió.

La prioritat ara mateix és seguir tal com estava previst i publicar el calendari quan se sàpiga què passa amb el Gipuzkoa, però la incertesa que provoca la situació actual fa que s’hagin de tenir alternatives sobre la taula. En cas que s’hagués de cancel·lar el pla A, és a dir, jugar la lliga de manera normal amb l’excepció del públic (on hi hauria restriccions), l’ACB ja té tres opcions de llocs on disputar una lliga excepcional que començaria al setembre i acabaria bastant abans del normal, ja que cada equip jugaria, com a mínim, dos partits per setmana.

Les tres opcions que té sobre la taula l’ACB són Barcelona (Palau Sant Jordi, Palau Blaugrana i Olímpic de Badalona), Madrid (WiZink Center, Magariños i Pavelló Jorge Garbajosa) i Las Palmas de Gran Canària (Gran Canaria Arena, Centro Insular de Deportes i un altre pavelló encara per determinar).

L’Eurolliga i l’Eurocup es podrien suspendre

L’ELPA (associació de jugadors) va anunciar aquesta setmana que l’Eurolliga i l’EuroCup no estan garantides. Si no es garanteix 100% la seguretat dels jugadors, suspendran les dues competicions. Malgrat l’anunci, a l’igual que l’ACB, la intenció de l’Eurolliga és disputar la competició amb algunes restriccions. El problema amb les competicions europees és que no hi ha alternativa possible, si no es pot jugar com abans (tenint en compte les restriccions, és clar), no es jugarà.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a LLIGA ENDESA

Tradueix »