Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

Anàlisi: Lointek Gernika 20-21, jugadora per jugadora

Analitzem la plantilla del Lointek Gernika, jugadora per jugadora

Comparteix

Anàlisi: Lointek Gernika 20-21, jugadora per jugadora

L’equip dirigit per Mario López està cridat a ser un altre cop dels millors equips de la màxima categoria del bàsquet femení espanyol

Per quart any consecutiu, el Gernika jugarà competició europea, pel que ha format una plantilla on ha pogut mantenir una gran base del curs passat, amb jugadores com Belén ArrojoItziar AriztimunñoMargaret RoundtreeNogaye Lo i la capitana, Naiara Diéz.

En l’apartat de fitxatges, el Gernika ha incorporat a jugadores que coneixen molt bé la lliga, com l’exjugadora de l’Uni Girona i València, Rosó Buch o també Milica Ivanovic, Paula Ginzo i el retorn de Nadia Colhado. Per últim ha incorporat a la millor aler de la passada lliga italiana, Angie Bjorklund.

JOVENTUT EN LA DIRECCIÓ DE JOC

Imagen

Font: @GKesb

La posició de base quedarà coberta per dues jugadores joves que tenen molt de treball i sacrifici. Mario López comptarà amb Itziar Ariztimuño i Laura Cornelius. La primera té 21 anys i complirà la seva cinquena temporada en el club de la Villa Foral. Tal com diu el seu entrenador, l’itziar es una gran defensora que sempre que surt dóna alguna cosa nova a l’equip.

Per tancar la posició, el Gernika va fitxar a Laura Cornelius, base de 24 anys internacional amb la selecció holandesa. La temporada passada va jugar també a la lliga femenina Endesa, al CD Zamarat, on va ser una de les principals armes ofensives de l’equip de Zamora.

MOLTA EXPERIÈNCIA I TIR PER L’ EXTERIOR

En les posicions del 2 i del 3 el Gernika tindrà fins a 6 jugadores, 4 incorporacions: Rosó BuchMilica Ivanovic, Marta Alberdi i Angie Bjorklund i 2 renovacions: Belén Arrojo i la capitana Naiara Díez.

Imagen

Font: @GKesb

Per la posició d’escolta comptarà amb 2 jugadores de molta experiència. La primera és la Rosó Buch, qui ha disputat molts anys a la lliga, ha jugat Eurolliga amb Spar Girona i Eurocup amb el València. És una jugadora que tot i la gran defensa que té, és una gran especialista del tir exterior.

La segona és la Milica Ivanovic, una jugadora experimentada a les lligues europees, ha disputat Eurocup i coneix la lliga espanyola, ja que va acabar jugant la temporada passada al CD Promete. Jugadora de 32 anys que destaca pel seu gran tir de 3 i la seva gran efectivitat.

Per complementar a les 2 escoltes principals, el Gernika va incorporar a una jugadora jove, de la casa, com és Marta Alberdi. Ja va arribar a debutar amb el primer equip la temporada anterior.

Font: @Basketbasko

Pel que fa a les alers, tant Naiara Díez com Belén Arrojo van renovar i només hi ha una incorporació, la d’Angie Bjorklund. La jugadora americana arriba de la lliga italiana.  A part de tenir molta experiència acumulada, la seva gran especialitat és el tir exterior, on va aconseguir un 47% d’efectivitat la temporada passada. L’americana va ser considerada la millor aler de la lliga italiana.

Les dues jugadores nacionals sumen molta experiència a la lliga i a Europa. La capitana Naiara Díez complirà la seva 8a temporada al Gernika, essent una peça clau per l’equip, dins de pista o bé fora. Aporta molt treball, sacrifici, esforç i molta qualitat a l’equip.
Per altra banda es troba Belén Arrojo, qui complirà la seva segona temporada a Gernika. Una jugadora que va arribar del tot poderós Perfumerías Avenida per aportar feina en les dues bandes de la pista i que és una peça molt important dins de la rotació del Gernika.

POTÈNCIA I QUALITAT SOTA EL CÈRCOL

Pel que fa al joc interior, el Lointek Gernika compta amb dues renovacions. La primera és la de Margaret Roundtree qui complirà la seva quarta temporada, aportant moltíssim en atac. La segona renovació és la de Nogaye Lo, jugadora amb molt de futur i present que ja ha estat seleccionada per l’absoluta, per tant, té un creixement enorme.

Imagen

Font: @GKesb

Per complementar-les, el conjunt vasc va fer oficial el fitxatge de Paula Ginzo, un altre talent jove (1998), procedent de la lliga femenina, de l’Al-Qázeres extremeny on era una peça clau. Per últim, el gran fitxatge de la jugadora de Brasil Nadia Colhado, qui donarà un toc de qualitat i força al joc interior gràcies a la seva experiència i recorregut, també a la lliga.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »