Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

Austràlia acollirà el Mundial femení de 2022

El Mundial de bàsquet femení de 2022 es jugarà a Austràlia.

Comparteix

Austràlia acollirà el Mundial femení de 2022

La màxima organització mundial basquetbolística (FIBA) va decidir que Austràlia fos la seu del Mundial de bàsquet femení del 2022.

Foto: FEB

Després que el país oceànic i Rússia fossin els països que havien presentat una organització del torneig més atractiva cap a la Federation International Basketball Association, aquesta s’ha decantat per l’opció d’Austràlia. El país dels cangurs agafarà el relleu d’Espanya, lloc on es va disputar l’últim mundial, en el qual el combinat de Lucas Mondelo es va fer amb un bronze històric.

Sydney, en concret, serà la ciutat on es jugarà la dinovena edició del Mundial entre els últims dies de setembre i primers d’octubre en dos pavellons que acolliran persones de fins a dotze països diferents amb l’objectiu de veure com les seves jugadores acaben el torneig amb l’or penjat del coll.

Per Austràlia serà la segona edició que acull un esdeveniment d’aquest calibre. El primer, va ser el 1994, i en aquell moment la selecció “canarinha” va ser qui va aconseguir fer-se amb el pic més alt del pòdium acompanyat de Xina i Estats Units.

Andreas Zagklis, secretari general de la FIBA, assegura que des de l’entitat estan molt contents amb el nivell organitzatiu que es va veure el 2018 a Tenerife. Posteriorment va dir que del Mundial que es disputarà d’aquí a dos anys se n’obtinguin millors resultats. Per acabar, en nom de la FIBA, explica que tenen moltes de ganes de començar la cooperació per l’esdeveniment amb el govern australià.

Estats Units lluitarà per revalidar el títol

Com és habitual, el combinat americà sol dominar dins el món del bàsquet en totes les facetes. Entrenades per Dawn Staley, les seleccionades per fer-se amb la medalla d’or van exhibir un gran nivell a Tenerife ara fa dos anys. Amb aquesta última, ja en són deu d’or que tenen al seu palmarès les americanes. Austràlia i Espanya van completar les tres primeres places amb la medalla de plata i bronze respectivament.

Foto: FEB

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »