Connecta amb nosaltres

+BÀSQUET

Brittney Sykes deixa l’Spar Citylift Girona

Repassem l’actualitat de l’Uni Girona.

Comparteix

Brittney Sykes deixa l’Spar Citylift Girona

L’escorta americana ha deixat avui l’Spar Citylift Girona per posar rumb a Turquia, al Cukurova.

Foto: David Subirana

Després de quatre mesos a l’Spar Citylift Girona, la jugadora va demanar el “transfer request” al club per tal de que podés marxar lliure busca’n un equip on es pogués sentir més còmode i important.

Brittney Sykes va causar un gran impacte des de bon principi tant al club com als seus aficionats deixant grans detalls de qualitat sobre les diferents pistes que ha trepitjat. No obstant, la seva irregularitat no ha acabat d’agradar a la secretaria tècnica, que ha vist en bons ulls la seva marxa en busca d’un nou club. A més a més, la recent incorporació de Marta Xargay, que demà ja podrà jugar, ha fet que, econòmicament, el club hagués de fer algun moviment per ajustar al pressupost a on poden arribar.

Resumint, el moviment ha anat com anell al dit per les dos parts.

Helena Oma es perdrà tot el que resta de temporada

Durant la presentació de Marta Xargay ahir a l’Ajuntament de Girona el president de l’Spar Citylift Girona, Cayetano Pérez va anunciar la pitjor notícia per la jugadora de Mataró. Helena Oma, durant el passat diumenge, es va trencar els lligaments d’un dels genolls en una acció del partit contra Quesos El Pastor.

Aquest contratemps, tant pel club com per la jugadora, fa que el seu futur no estigui definit. En els últims dies s’estava rumorejant la possible cessió d’Helena Oma a algun club per poder gaudir de més minuts i no tallar la seva projecció general.

Si el divendres, tal i com vam detallar aquí, en l’article sobre el fitxatge de Marta Xargay, el club tenia “overbooking” de jugadores exteriors la marxa de Sykes i la lesió d’Helena Oma deixen, de nou, un perímetre ajustat però de molta qualitat.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a +BÀSQUET

Tradueix »