Connecta amb nosaltres

NBA

Com gestionaran els Clippers els minuts de Kawhi Leonard i Paul George?

Els Clippers són un dels equips que més temes de conversa estan generant darrerament.

Comparteix

Com gestionaran els Clippers els minuts de Kawhi Leonard i Paul George?

Darrerament està sortint informació molt interessant sobre els Los Angeles Clippers. La franquícia de Ballmer, que està a l’ordre del dia de l’NBA per l’agressivitat que han mostrat durant l’estiu i que els ha servit per fer-se amb dues estrelles de talla mundial com Paul George i Kawhi Leonard, se sent victoriosa i té ganes de tenir visibilitat.

La il·lusió dels Clippers és directament proporcional al grau de responsabilitat que hauran d’assumir d’ara en endavant. En una NBA més dividida que mai, tot i que els Clippers se saben un pèl més favorits que la resta, tothom és conscient de les conseqüències que podria tenir una errada aparentment intranscendent. El primer repte que hauran d’afrontar Doc Rivers i companyia és la gestió de les seves dues estrelles.

Kawhi Leonard se separa de la rotació monitoritzada

Una de les constants de Kawhi Leonard la temporada passada a Toronto era el famós “load management“, que és un terme que s’aplica en aquells casos de jugadors que han de vigilar amb les càrregues de treball si volen arribar en un estat òptim als moments calents de la temporada. Kawhi, que havia passat per un llarg període de baixa a San Antonio per culpa d’una lesió (o no) que va apartar-lo de la dinàmica col·lectiva i que va servir per accentuar la desconfiança entre el cos tècnic i l’entorn del jugador, va jugar una seixantena justa de partits la temporada passada amb un registre de “només” 34 minuts per cita.

Aquesta temporada, amb Doc Rivers i un equip confeccionat seguint les peticions d’un Kawhi Leonard que mou els titelles des de darrere de la plana principal, el pla de la franquícia angelina és donar més marge a Kawhi Leonard. Se li permetrà tenir més càrrega de partits i, mentre se senti bé i les molèsties no tinguin un rol protagonista, jugarà sense cap limitació. Això vol dir que, a hores d’ara, la franquícia interpreta que Kawhi Leonard està en un moment difícilment millorable.

L’espatlla de Paul George no preocupa als Clippers

Paul George, l’escuder de luxe de Kawhi Leonard, arrossega des de fa molts mesos unes molèsties en ambdues espatlles que no li permeten jugar a bàsquet en plenitud de condicions. Ja ho vam notar en la fase final de la temporada amb els Thunder i vam poder confirmar-ho quan, a l’acabar la temporada, es va sotmetre a una operació per solucionar els problemes físics.

Segons Lawrence Frank, una de les veus autoritzades de la direcció dels Clippers, la franquícia no té pressa pel retorn de Paul George. El consideren una peça vital pel projecte i un eix de rotació de qualsevol esquema, però volen cuidar-lo i no precipitar-se perquè saben que el necessitaran al 100% quan en els moments decisius.

Explica el mateix Lawrence Frank que la tasca de rehabilitació de l’amic de Westbrook és excel·lent i que no tenen dubtes sobre el seu estat i que, a més, es prenen l’inici de temporada com una sessió experimental per valorar què té i què no té l’equip.


Els Clippers ho tenen tot a favor per, per fi, fer el salt definitiu a l’elit de l’NBA. La cultura de la franquícia agrada molt a tots els jugadors, com podem imaginar després que l’entorn de Kawhi Leonard filtrés que la preferència del jugador era militar a la disciplina de Doc Rivers. El que han de fer ara és, després d’una grandíssima construcció, no equivocar-se posant la pertintent cirereta al pastís. Tenen la millor segona unitat, un dels millors entrenadors i una primera unitat escandalosament potent que és difícil d’encasellar. Tenen, en definitiva, una plantilla candidata a tot.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a NBA

Tradueix »