Connecta amb nosaltres

ESMAIXADA

Comunicat de tancament

Moltes gràcies per tot!

Comparteix

Comunicat de tancament

Estimada comunitat d’esmaixada.cat,

Amb una barreja d’emocions difícils d’expressar amb paraules, ens dirigim a tots vosaltres per compartir una decisió que hem pres. Després de temps de reinvenció, reflexió i valoració, hem decidit tancar les portes d’Esmaixada.cat. Aquesta decisió no ha estat gens fàcil però creiem que és un pas necessari donat que no podem apropar-vos tot el contingut que us mereixeu amb el segell que ens ha caracteritzat tot aquest temps.

Des de la nostra creació, hem treballat amb passió i dedicació per oferir-vos contingut escrit a través del nostre web i xarxes, i audiovisual amb els nostres podcasts i directes a twitch, cuidant els detalls per fer-ho fàcil. Ha estat un viatge increïble, ple d’aprenentatges amb una comunitat apassionada que ens ha donat suport des del primer dia.

Volem expressar el nostre profund agraïment a tots els nostres seguidors, sense el vostre suport continu no hauríem arribat tan lluny. Cada clic, cada comentari i cada paraula amable ens han donat la motivació per continuar endavant i créixer com a comunitat del bàsquet en català. Una part molt important del mèrit ha de ser per a tots els col·laboradors que han contribuït al nostre contingut, sou l’ànima d’Esmaixada.cat i sense la vostra dedicació, res d’això hauria estat possible.

Sabem del cert que aquesta notícia pot causar tristor, nosaltres escrivim aquestes línies amb tristor, però recordarem sempre els moments especials que hem compartit amb vosaltres.

Gràcies, un cop més, per tot el vostre suport.

L’equip d’Esmaixada.cat

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a ESMAIXADA

Tradueix »