Connecta amb nosaltres
NBA

EL CONFINAT

El draft dels Warriors

Què han de fer els Warriors amb el seu pick del draft?

Comparteix

El draft dels Warriors

Hola bon dia sóc en Jordi i vinc a parlar de Golden State Warriors

Tot sembla indicar que aquest any el pick de draft que tindrà l’equip de la Bahia, serà dels 4 primers, cosa que segur que serà un jugador atractiu per a moltes franquícies.

La meva idea sobre aquest pick tenint en compte que la majoria de jugador del draft comencen a donar nivell a partir de 3 any i que els nostres jugador estrelles. Curry 32, Klay 30, Green 30 ja tenen certa edat i hem d’intentar no desaprofitar temporades bones seria intentar traspassar el pick la nit del draft i amb això estalviar-se els 6,7,8 milions que cobrarien aquest jugador i intentar portar a algun jugador de la agència lliure que ens dongui un resultat immediat, la meva idea seria Marcus Morris que jo crec que per uns 10,11 millons el podries tenir.

Marcus un jugador de 30 anys amb rendiment immediat que és un 3-4 de 2’05m, jugador capaç de defensar el millor jugador de l’equip rival i ames amb un tir de 3 que acostuma a voltar el 40% en la seva carrera imagineu els tirs lliures de marca que pot arribar a tenir amb el equip contrari pendent de Curry, Klay y Green.

En aquest cas jo faria Curry, Klay, Morris, Green y Chriss, amb Wiggins sortint de 6 home. El mes profitós de tot seria poder canviar a Wiggins, mes el pick bo d’aquest any, mes el pick protegit a 3 de la temporada 20-21 de Minnesota, per un jugador tipo Giannis, si aquesta temporada no guanya l’anell i es cansa de perdre, aprofitant que la temporada 2021 sera agent lliure y podra marxar a l’equip que vulgui gratis, potser els bucks s’avenen a negociar un traspàs on si calgués jo afegiria a Paschall, El mateix cas seria per un jugador tipus Butler que a mi m’agrada molt, però aquests dos casos son mes difícils que és fagin.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a EL CONFINAT

Tradueix »