Connecta amb nosaltres

NBA

Les mesures de l’NBA per fer front al coronavirus

El Coronavirus tampoc s’oblida de l’NBA.

Comparteix

Les mesures de l’NBA per fer front al coronavirus

El coronavirus segueix afectant la societat mundial i, en concret, a l’esport. Després que alguns països europeus hi hagin pres mesures en contra de la malaltia que s’està estenent, ara ha estat el torn d’Amèrica del Nord. La primera lliga a fer moviments ha estat l’NBA, que aquest dimecres a la tarda farà una reunió entre els propietaris dels equips i els directius de la mateixa NBA, segons informava el periodista d’ESPN, Adrian Wojnarowski.

Al vestidor només els essencials

La primera mesura que va pensar la lliga va ser la de limitar l’accés de persones al vestidor abans i després dels partits. Com és habitual, els periodistes i mitjans de comunicació entren per fer entrevistes i mostrar imatges dels jugadors. Ara aquest accés està limitat i només el personal essencial hi podrà entrar. Quan els jugadors atenguin als mitjans de comunicació fora del vestidor, els periodistes hauran de deixar una separació d’entre 2 i 3 metres.

Kyle Korver atenent als mitjans de comunicació abans del Bucks- Celtics | Autor: Stephen Watson

Segons la informació avançada per Wojnarowski, els únics que podran entrar al vestidor són els jugadors, els tècnics, els General Managers i la gent de relacions públiques de l’equip.

Partits a porta tancada

L’altre mesura que s’hi ha pres i que el mateix periodista d’ESPN, juntament amb Marc Stein de ‘The New York Times’, han confirmat és que hi haurà partits que es faran a porta tancada.

El primer serà el Warriors-Nets de la matinada de dijous a divendres programat a les 4:30 hora catalana. Els Warriors es plantegen jugar més d’un partit a porta tancada seguint la prohibició que ha fet l’oficina de salut de San Francisco, en la qual no es permeten esdeveniments de més de 1.000 persones.

Dit això, l’equip de San Francisco no es veurà greument afectat per aquesta mesura, ja que després del partit contra els Nets comencen una gira per l’Est que comença el 15 de març i finalitza el dia 22. Tanmateix, i com han comunicat els Warriors, els partits continuaran tal com estaven programats, però sense la possibilitat d’entrar als aficionats si la situació no millora.

Els següents podrien ser els Cleveland Cavaliers, que tot i jugar fora de casa fins al dia 24 de març, el governador d’Ohio, Mike DeWine ha recomanat que els equips de l’Estat juguin a porta tancada, segons han explicat fonts a ESPN.

Desplaçar-se a altres ciutats

Una altra manera de fer front al coronavirus i que es discutirà aquest dimecres a la tarda és la possibilitat de jugar partits a altres ciutats on encara no hagi sorgit la malaltia. Una mesura més que es plantejarà a la reunió que tenen pensada els propietaris dels equips i dirigents de l’NBA per dimecres a la tarda i les trucades que es faran dijous a presidents i general managers, segons ESPN.

 

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a NBA

Tradueix »