Connecta amb nosaltres
Lakers

MERCAT

D’Angelo Russell torna als origens i Westbrook marxa a Utah

Westbrook surt dels Lakers en un traspàs on arriba D’Angelo Russell a Los Ángeles.

Comparteix

D’Angelo Russell torna als origens i Westbrook marxa a Utah

Els californians reben també a Malik Beasley i Vanderbilt, a canvi del base i la primera ronda (protegida Top 4) de 2027, que va direcció a Utah Jazz.

Al·leluia! Per fi s’ha produït un traspàs als Lakers. La franquícia angelina ha arribat a un acord a tres bandes, amb Minnesota Timberwolves i Utah Jazz com a actors principals, i ha aconseguit desprendre’s del contracte de Westbrook (47 milions per temporada) a canvi de D’Angelo Russell, Malik Beasley, Jarred Vanderbilt i la primera ronda de 2027.

Amb aquesta operació els Lakers han obtingut allò que volien. Primer, desfer-se d’un Westbrook del qual no es guardarà un gran record i que, tot assumir el rol de suplent, no ha pogut encaixar en cap moment amb allò que necessitava l’equip (tant salarialment com esportivament).

Segon, aterra a L.A. un jugador amb potencial All Star (de fet ja ho ha estat) com és D’Angelo Russell, que té una mitjana de 18 punts, 6 assistències i, el més necessari, un 39% en triples intentant 7 per partit. I, per últim, s’han fet amb dues peces de valor per a incloure-les en una rotació cada vegada més gran. Malik Beasley aportarà punts des de la segona unitat (està per veure el quintet que farà servir Darvin Ham) i encert des del triple (36,5%) i Jarred Vanderbilt és un excel·lent defensor i rebotador (especialment en atac), que pot jugar de quatre o de cinc, i que suma centímetres i múscul en una posició que els Lakers han insistit a reforçar amb la seva arribada i la de Rui Hachimura.

Profunditat de plantilla

Amb aquesta operació, els Lakers compten amb una rotació profunda, amb pràcticament dotze jugadors útils i amb la possibilitat de fer més moviments en les hores que queden de mercat. En les posicions exteriors tenen a Beverley, D’Angelo Russell, Austin Reaves, Schröder, Max Christie i Malik Beasley; a les ales a Lebron James, Troy Brown Jr., Loonie Walker IV, Rui Hachimura i Vanderbilt (encara que pot jugar de cinc); i, a la posició de cinc, a Anthony Davis després del traspàs que porta a Thomas Bryant a Denver. Un canvi increïble que demandava tothom, des dels aficionats fins al mateix Lebron, que ara afronta el segon tram de la temporada amb les il·lusions renovades i amb les piles carregades després de convertir-se en el màxim anotador de la història de l’NBA i de veure com la gerència de l’equip intenta construir una plantilla tant competitiva com sigui possible. Aquest moviment no els situa com a favorits de la conferència, especialment després dels traspassos d’Irving i Durant i pels dubtes existents quant a lesions, encaix i continuïtat. Però, no obstant això, és innegable que és una aposta que millora la plantilla i que, sense cap lesió dels jugadors alfa, poden espantar a més d’un dels candidats.

Lakers

Minnesota i Utah

En aquest traspàs, els altres artistes principals són dos equips rivals dels californians a la lluita pels llocs de Play-off i Play-in. A canvi de quedar-se amb Westbrook, els Utah Jazz reben la primera ronda del 2027 dels Lakers (amb protecció top 4), Toscano-Anderson i Damian Jones. A Minnesota, en canvi, arriben Mike Conley i Nickeil Alexander-Walker, juntament amb tres segones rondes dels angelins.

Pel que fa a Utah Jazz, l’aposta quadra amb el rumb que es preveu que prengui la franquícia. Compten amb quinze primeres rondes entre els drafts de 2023 i 2029 (traspassos de Gobert i Mitchell), jugadors prometedors com Lauri Markkanen, Walker Kesslier i Collin Sexton i amb la possibilitat de tenir 60 milions d’espai salarial per a la pròxima temporada. Presumiblement, els Jazz arribaran a un acord de buy out amb Westbrook, que podrà firmar amb qualsevol equip de la lliga.

Ja hi ha molts rumors, però sembla que el millor posicionat serien els Clippers i, per tant, Westbrook no hauria d’abandonar la seva ciutat natal. Per part de Minnesota, sembla evident que no confiaven amb el lideratge i eficiència de D’Angelo i han aconseguit amb Conley un base experimentat que ajudarà al creixement d’Edwards i que donarà veterania i organització a un equip que no va especialment sobrat de cap d’aquestes coses.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a MERCAT

Tradueix »