Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

Danni Williams deixa el Cadí La Seu

L’americana no ha estat al nivell de les expectatives de Bernat Canut.

Comparteix

Danni Williams deixa el Cadí La Seu

L’escorta de Nou Mèxic cau del vaixell del club urgellenc després d’un procés d’adaptació insuficient a una nova lliga

Font: Agustí Peña.

Temps de sorpreses a la Liga Endesa. Si ahir ens vam quedar amb un pam de nas amb la destitució d’Eric Surís com a entrenador de l’Uni o el mateix amb el ja ex entrenador, Ángel Fernández, del CD Zamarat, avui toca anar fins al Nord de Catalunya ,on el Cadí La Seu ha decidit donar per finalitzat el vincle que unia el club i Danni Williams.

La jove jugadora de 24 anys va aterrar a La Seu d’Urgell el passat 12 de juny amb l’objectiu de fer oblidar a Sydney Wiese a la posició de “2”. Complia amb els requisits que buscava la direcció esportiva. Molta facilitat per veure cistella, grans qualitats tècniques i una visió de joc que havia d’ajudar a les bases per acabar de fer la passada clau en els atacs urgellencs. Tot, sobre el paper, pintava molt bonic, però no s’ha vist en quasi cap moment la jugadora que s’esperaven quan la van fitxar.

Ha mostrat una irregularitat que ha deixat a l’equip amb pocs recursos ofensius -però efectius- i se’n va sense gaire bon record dins l’entorn del club.

Cal recordar, que Danni Williams venia de fer 33,1 punts a la lliga islandesa amb més de 12 rebots per partit. És evident que la diferència entre lligues és abismal però no ha estat capaç de portar el plus diferencial que se li demanava. Així doncs, Danni Williams deixa l’equip havent aportat 6,3 punts per partit amb un 42,3% en T2 i un 31,4% en T3 en una mitja de 19 minuts.

Ariadna Pujol i les pivots fan un pas endavant

El pas endavant que no ha fet l’americana per liderar l’equip en termes ofensius sí que l’ha fet Ariadna Pujol, que està sent una de les jugadores revelació de la lliga portant més de 10 punts de mitja amb 23,6 minuts per enfrontament. Juntament amb ella, les dues pivots estan aconseguit molt bons números en les darreres jornades tot i les dures derrotes davant rivals d’entitat com l’Uni Girona, el València Basket o el Perfumerías Avenida.

Entre Quinn Dornstauder i Serena-Lynn Geldof estan agafant més de vuit rebots per partit i anotant més de quinze punts. Els números de les dues jugadores estan anant en línia ascendent durant els darrers partits tot i els mals resultats adquirits. El procés d’adaptació de la canadenca i la belga està sent molt positiu i cada vegada aporten més en tasques ofensives i defensives a parts iguals.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »