Connecta amb nosaltres

EUROLLIGA

Delaney: “Vinc al Barça a guanyar títols”

La presentació de Malcolm Delaney ha deixat detalls interessants.

Comparteix

Delaney: “Vinc al Barça a guanyar títols”

Malcolm Delaney ha estat presentat avui dimarts en roda de premsa després que el jugador passés ahir la revisió mèdica i portés a terme el primer entrenament amb els seus nous companys.

El directiu del Barça Joan Bladé ha destacat l’experiència del jugador a l’Eurolliga i la seva bona relació amb Svetislav Pesic, per una posició tant important com la de base en l’obertura de la roda de premsa.

“Estic encantat d’estar aquí. Ja fa tres anys que aquest equip ve mostrant interès per mi i finalment estic aquí amb ganes de celebrar títols, ajudar als meus companys i donar el millor de mi per ajudar a l’equip.” Han estat les primeres paraules de Malcolm Delaney en roda de premsa, on ha mostrat serietat i ha manifestat les ganes que té d’ajudar a l’equip sigui quin sigui el seu rol.

“Estic molt emocionat per jugar a la lliga ACB, crec que és la millor lliga d’Europa, i també a l’Eurolliga. Intentaré fer les coses més fàcils pels meus companys i aconseguir títols.”

Sobre la importància del fet que Svetislav Pesic sigui l’entrenador  i que coincidissin al Bayern a la temporada 2013-14 ha comentat: “va ser molt important, ens coneixem, ens entenem perquè ja he treballat amb ell abans. Vull guanyar campionats amb ell, sé que és difícil guanyar a Europa i és més fàcil quan tens una bona relació com la que tenim.”

Segur que t’interessa l’article que vam penjar fa uns dies, on parlàvem de com encaixa Malcolm Delaney al Barça. 

El base de Baltimore ha explicat que si el fitxatge no s’ha donat abans és perquè ell volia jugar a l’NBA en el seu millor moment de la carrera i davant de la seva família, que feia molt que no el veien jugar. Els dos anys a Atlanta li han servit per madurar i millorar molt i l’any a la Xina per recuperar la confiança que tenia quan jugava a Europa. Delaney creu que ara està més preparat, amb 30 anys i la millor situació possible.

“Sempre he jugat en equips on no teníem grans plantilles i el que intentava era fer-les millors. Ara jugaré en una plantilla amb gran talent, cosa que ens facilitarà les coses per aconseguir els objectius.”

Sobre si té expectatives de ser titular i la situació que hi haurà de la convivència dels tres bases quan torni Heurtel de la lesió ha comentat que ell només vol ajudar a l’equip a guanyar, fer el que li digui l’entrenador i treballar per l’equip; tant li fa quin sigui el seu rol a l’equip ja que només vol ajudar a l’equip a complir els objectius i guanyar campionats.

“Sé que arribo tard però espero adaptar-me ràpid a l’equip. El que vull és guanyar. Si guanyem partits, tant me fa sortir des de la banqueta.”

La roda de premsa ha finalitzat amb una felicitació als campions del món Pau Ribas, Victor Claver i Pierre Oriola per part del club.

Què hagués passat si hagués arribat Delaney al Barça fa tres temporades?

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a EUROLLIGA

Tradueix »