Connecta amb nosaltres

+BÀSQUET

1×1 Manresa-Dinamo Sassari: eliminats de la BCL

Partit crucial a Manresa que s’ha saldat amb sabor agre.

Comparteix

1×1 Manresa-Dinamo Sassari: eliminats de la BCL

Partit crucial a Manresa que s’ha saldat amb sabor agre. L’equip depenia d’ell mateix per classificar-se, però no hi ha hagut sort. La derrota certifica l’eliminació de la BCL i suposa la setena derrota consecutiva dels homes de Pedro Martínez. Derrota per 61-64 contra el Dinamo Sassari i moment per reflexionar.

TITULARS

Dani Pérez (5) – Perdut

No li ha trobat el pols al partit al primer temps i després, simplement, s’ha trobat en una situació perjudicial: Manresa, més que dinamitzadors, necessitava desequilibri. Ell no és això.

Deividas Dulkys (0’5)- Depriment

Un tirador que no tira -i que no anota- és contraproduent. La descripció literal de la seva dinàmica és l’última jugada.

Juan Pablo Vaulet (4)- Estrany

No ha pogut deixar emprempta en el partit amb la seva grapa habitual, i és que el seu desenvolupament ha estat estrany.

Will Magarity (4)-  Inoperant

No era un partit que s’adaptés al que ell és.

Jordan Sakho (5 )- Sobrepassat

Al primer quart ha hagut de multiplicar-se, però no n’hi ha hagut prou amb la seva presència sota el cèrcol. El partit l’ha superat.

BANQUETA

David Kravish (8)- Extenuant

David Kravish flairava sang des que ha entrat a la pista. El Dinamo Sassari és un equip que basa la seva producció en el perímetre, però defensivament no té respostes contra interiors potents o que, fins i tot, tinguin un rang de llançament que obligui a desplaçar-se. Kravish ha fet el que ha volgut des de la zona interna de l’esquema ofensiu i ha demostrat per què és un dels jugadors més importants dins l’esquema de Pedro Martínez.

Guillem Jou (7)- Col·laboratiu

La seva funció és no desentonar i aportar a l’equip l’energia i precisió exigible als joves. Era en pista en els minuts de més qualitat del primer temps -i ha anotat- i això li ha servit per continuar gaudint de minuts de valor a la segona meitat. Cada dia se’l veu com un jugador una mica més madur.

Eulis Báez (5’5)- Castigat

En defensa ha estat un dels pitjors jugadors del Manresa avui, i és que el seu estil no s’adaptava gens a les característiques del partit. El Dinamo l’ha buscat i l’ha obligat a recórrer molta distància, de manera que no ha aconseguit estabilitat. En atac, en canvi, i també en el rebot, ha sabut aportar alguns moments de serenor, especialment al primer temps. Ha anotat un triple clau per la possible reacció ben entrat el quart quart i posteriorment s’ha rebrincat el turmell i s’ha retirat del partit entre renecs.

Luke Nelson (6’5)- Accelerador

Ha patit moltíssim contra Curtis Jerrels, però Nelson té talent i una mentalitat imprevisible. S’ha sabut reubicar dins del partit amb el triple i, a partir d’aquí, ha agafat el toro per les banyes i ha començat a donar sentit als minuts des de la direcció (que no és la seva especialitat). A la segona meitat ha estat inconstant i ha tingut el tir per enviar el partit a la pròrroga, però no ha entrat.

Pere Tomàs (6’25)- Líder

Els seus dos triples al segon quart, juntament amb la consistència que aporta al joc sempre que està bé, són elements indispensables per entendre com el Manresa ha aconseguit reequilibrar el partit després de passar molts minuts al límit del KO tècnic. És important que vagi recuperant el to progressivament perquè l’equip ha trobat a faltar la seva millor versió en la ratxa de derrotes.

Luka Mitrovic (6’5)- Resolutiu

A la segona part ha estat el jugador en qui s’ha recolzat bona part de la proposta de Pedro Martínez. Ha tingut un pes específic en el joc d’esquenes al cèrcol i en les continuacions. Com a perfil interior menys dinàmic dels tres pivots de Manresa, Mitrovic ha respost bé. Ja sabem quines són les seves limitacions.

 

Pedro Martínez (6)- Teòric

Ha tingut bones idees i el pla de partit era adequat, però les peces no han respost. PM ho ha provat tot i ha dissenyat una jugada final excel·lent, però avui no era el dia dels jugadors. Ha marxat amb cara de desesperació.

Pedro Martínez

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a +BÀSQUET

Tradueix »