Connecta amb nosaltres

NBA

Coby White i Daniel Gafford, el resultat d’un nou draft consistent dels Bulls

El draft dels Chicago Bulls fa pensar que la franquícia és a prop de tornar a ser competitiva.

Comparteix

Coby White i Daniel Gafford, el resultat d’un nou draft consistent dels Bulls

Els Bulls se’n van de l’època del draft amb els deures fets. Seguint les pautes de les dues darreres edicions, Gar Forman i John Paxson han escollit dos jugadors necessaris i més fiables a curt termini que altres que no estan tan fets o que necessitaran desenvolupar-se durant una o dues temporades (penso en Doumbouyia o Jaxson Hayes, que havien sonat pocs dies abans). Coby White (UNC) i Daniel Gafford (Arkansas) són dues apostes que complementaran i acabaran de formar el nucli jove de la plantilla (i Gafford ja és la primera peça de futur de la segona unitat) i que, per si això no fos prou, aportaran virtuts que ara mateix la plantilla no té.

Forman i Paxson han fet moltíssimes coses malament. Són dos general manager garrepes que se centren en mantenir intacta la seva imatge encara que impliqui exposar excessivament la parcel·la exclusivament esportiva de la franquícia i que, a més a més, tampoc han fet cap moviment agressiu durant els darrers mercats. GARPAX és, d’alguna manera, el reflex del que ha estat Chicago (a nivell esportiu) des del punt final del projecte fallit que havia de liderar Derrick Rose. Però l’NBA, que és un joc de construccions i reconstruccions, és cíclica i ofereix oportunitats de reenganxar-se a la roda de la competitivitat. I amb el bloc actual, si tot va com hauria d’anar, els Bulls haurien de tornar a ser un conjunt digne la temporada que ve.

Coby White: talent i necessitat

Kris Dunn no ha funcionat, de manera que els Bulls van acabar la temporada amb la certesa que el pròxim upgrade (millora de la plantilla) havia de ser en la posició del base. Qui arriba és Coby White, un jugador que pot ser base o escorta i que es caracteritza per una manera excel·lent de concebre el bàsquet. L’ex base dels Tar Heels és dinàmic, enèrgic i solidari. El camí esportiu que estan traçant els Bulls passa per tenir diversos generadors dins d’un mateix esquema, de manera que White tindrà un pes específic fonamental donada la seva capacitat per fer-se notar li toqui el rol que li toqui.

  • Com juga Coby White?
Tradueix »