Connecta amb nosaltres
Elise Ramette

BÀSQUET FEMENÍ

Elise Ramette arriba al Cadí La Seu

Elise Ramette s’estrenarà fora de casa seva.

Comparteix

Elise Ramette arriba al Cadí La Seu

El Cadí La Seu fa oficial el fitxatge de Elise Ramette per completar la posició de base, juntament amb Laura Peña.

Elise Ramette

Font: EuroCup Women

El departament de comunicació del Sedis Bàsquet ha posat les sisena marxa per anunciar les futures cares de l’equip de la temporada vinent. Si dimarts anunciaven la renovació de Paula Strautmane, avui ha tocat fer oficial la tercera peça en qualitat de fitxatge. Elise Ramette s’afegeix a Júlia Soler i Georgina Bahí per donar forma el vestidor de la pròxima temporada. A aquests quatre noms, cal afegir-hi, també, a Laura Peña, Montserrat Brotons i Ariadna Pujol.

La jugadora belga arriba a La Seu d’Urgell després d’un gran any al campionat del seu país defensant els colors del Castors Braine que va perdre la final del Play Off contra el Kangoeroes. A més, en les darreres temporades, ha agafat experiència en territori europeu en jugar EuroCup.

El que sorprèn més d’aquest moviment, és saber què passarà amb el futur de Laia Raventós després del gran any que ha fet en el seu segon curs a la lliga i al bàsquet professional. Ramette arriba per donar descans a Laura Peña i, només, es podria entendre una suposada renovació de la de Santa Eulàlia de Riuprimer si s’hagués configurat la plantilla perquè ella jugués d’escorta. En qualssevol dels casos, la incorporació del jove talent belga és una mostra més del bon ull que té la direcció esportiva urgellenca per agafar dels millors projectes europeus per construir grans projectes temporada rere temporada. Durant la temporada 20-21, cal recordar que el Cadí La Seu ja va tenir a la seva disposició a Serena-Lynn Geldof i Laure Resimont.

Com encaixar Elise Ramette

Igual que aquesta passada temporada, el Cadí La Seu comptarà amb dues bases amb diferents qualitats. Cert és que són perfils més similars que la parella de l’any passat, però, Laura Peña sembla que hauria d’estar una petita passa per davant pel que fa a coneixement del joc sobre la flamant incorporació del club català.

Elise Ramette

Font: EuroCup Women

Elise Ramette és una jugadora explosiva, amb una presència física important per ser una base i amb capacitat tant per penetrar com per aprofitar el seu canell en el tir exterior. Ramette és un dels grans projectes de la pròxima fornada de jugadores belgues que han de continuar fent gran al combinat nacional que ja compta amb noms de primeríssim nivell com Emma Messeman o Jullie Allemand.

On Ramette pot treure cert avantatge sobre Laura Peña és en el tema defensiu. Té un tronc inferior privilegiat com per poder ser prou ràpida i forta per a aguantar a les rivals fora de l’ampolla. A Bèlgica, la nova jugadora del Cadí s’ha posicionat com a una de les millors bases gràcies al seu sacrifici als dos costats de la pista. Tot i que en el tir de tres no ha superat el 30% ni a lliga ni a EuroCup, no és una tema que hagi de preocupar molt pel marge de millora que té i la seva capacitat resolutiva per trencar la defensa rival amb una primera passa important o fent jugar el resta de les seves companyes.

La base de 23 anys ve de fer 9,1 punts, 3,5 rebots, 4 assistències i un 57,8% en tirs de dos a lliga mentre que Europa ha acabat amb 8,1 punts, 3,5 rebots, 5 assistències i 33,3% en tirs de dos.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »