Connecta amb nosaltres
Ariadna Pujol

BÀSQUET FEMENÍ

Ariadna Pujol: “Ser capitana del Sedis és molta responsabilitat però crec que estic preparada per aquest nou repte”

Xerrem amb l’Ariadna Pujol, capitana del Cadí La Seu.

Comparteix

Ariadna Pujol: “Ser capitana del Sedis és molta responsabilitat però crec que estic preparada per aquest nou repte”

Esmaixada ha tingut el plaer de poder parlar amb la capitana del Cadí La Seu, Ariadna Pujol, sobre la temporada que comença aquest cap de setmana i els objectius de l’any, entre d’altres.

Ariadna Pujol

Font: Agustí Peña.

Esmaixada: Bona tarda Ariadna i gràcies per atendre a Esmaixada.

Primer de tot, et vull felicitar pel reconeixement personal que has tingut dins la plantilla al ser nomenada la primera capitana i, a nivell col·lectiu, per la Lliga Catalana aconseguida el passat diumenge 12 de setembre en la qual tu, per la recuperació de la intervenció quirúrgica a la qual vas estar sotmesa un cop finalitzada la temporada passada, no vas poder participar.

Ariadna Pujol

Font: Agustí Peña.

Esmaixada: Com vas viure l’èxit a la lliga catalana després de cinc anys sense aconseguir-la per part del club?

Ariadna: Tenia moltes ganes de guanyar aquest partit. Volia una Lliga Catalana i tenia un bon pressentiment. Els dos equips teníem baixes però tenia el convenciment que el meu equip (Cadí La Seu) podia donar la sorpresa.

Esmaixada: Bernat Canut podrà comptar amb tu per l’inici de temporada aquest dissabte contra el Movistar Estudiantes a Madrid o encara haurem d’esperar alguna setmana més per veure’t jugar, de nou? 

Ariadna: Aquesta setmana ja he entrenat amb l’equip. Tinc unes molèsties que no són al genoll però els entrenadors cada dia em veuen millor a pista. Fins a última hora serè dubte.

Esmaixada: Tan anímicament com físicament com arriba l’equip a l’inici de la temporada?

Ariadna: Físicament estem una mica tocades al joc interior. Per fi podem fer cinc contra cinc als entrenaments que això durant la pretemporada no s’havia vist encara. Anímicament, tenim moltes ganes de començar, guanyar la Lliga Catalana ens ha donat un plus d’energia que encara dura.

Esmaixada: Respecte de la Gala Mestres, també lesionada a causa d’una operació a una de les seves mans, podrà estar disponible?

Ariadna: La Gala Mestres ja ha entrenat amb normalitat aquesta setmana i esperem que en Bernat Canut pugui comptar amb ella pel cap de setmana. Tant la Gala com jo som incògnites que no es resoldran fins a última hora.

Esmaixada: La 21-22 serà la teva cinquena temporada al club, et veus complint un sigle de set anys consectuius com la Georgina Bahí? O no mires més enllà del futur més proper?

Ariadna: Això mai se sap. Vaig any per any tot i que el darrer contracte que vaig firmar amb el club va ser de dues temporades. El vincle amb La Seu se m’acaba el pròxim abril i ja veurem què passa. De moment, em centro en el futur més proper, concentrant-me en la lliga.

Esmaixada: Seguint parlant de la Geo i, afegim a Yurena Díaz, com creus que us afecten les baixes de les dues anteriors capitanes en un mateix estiu? Tan tu com l’Irati us veieu el suficientment preparades per afrontar el rol que se us ha donat?

Ariadna: Elles portaven molt temps a l’equip. Són unes baixes que es troben a faltar però hem de ser capaces de reinventar-nos. Ara que l’Irati i jo som les capitanes hem d’aconseguir seguir creant un grup unit a la nostra manera, com fins ara. Ser les capitanes del Sedis és molta responsabilitat però crec que estem preparades per aquest nou repte. Tenim els valors necessaris i l’actitud adequada per transmetre-ho a l’equip.

Esmaixada: Els objectius per aquest any quins són? La lliga no para de créixer en l’àmbit qualitatiu i poder tornar a repetir una tercera plaça com la temporada 18-19 sembla quasi una utopia. 

Ariadna Pujol

Font: Agustí Peña.

Ariadna: Repetir la tercera plaça és un somni. Des d’aquella temporada la lliga ha crescut molt. Diverses jugadores nacionals que han tingut certa constància en les convocatòries amb la selecció espanyola han tornat. Aquest club és humil i el pressupost també és baix. Les jugadores som ambicioses i sempre volem més. Classificar-se per la Copa de la Reina o tornar a un Play off són objectius molt bonics.

Esmaixada: Consideres que l’any passat podíeu haver fet una mica més tot i els moviments que van haver-hi dins la plantilla al llarg de l’any i problemes físics que van anar sortint a tu i les teves companyes? Us vau quedar a pocs punts de poder participar a la Copa de la Reina i a un partit de jugar el Play off.

Ariadna: Ens vam quedar a les portes. Tot es va resoldre per detalls minúsculs. Ho hem parlat alguna vegada amb les jugadores de l’any passat. A la segona volta es perden partits crucials que ens van acabar deixant fora de Play off. Per un punt, per exemple, no ens vam classificar per un punt.

Esmaixada: Anem a parlar una mica de tu enfoncant-nos més en la teva evolució com a jugadora en el tram final de l’entrevista. Des que vas arribar la temporada 17-18, en quins aspectes creus que has millorat més i en quins hi veus alguna carència pel moment en el qual passes?

Ariadna: Des de que vaig tornar dels Estats Units m’he anat fent més madura a pista. També he tingut la sort de coincidir tots els anys amb en Bernat. Sempre he sapigut el que busca de mi per obtenir millors resultats. Jo, aquí, he crescut molt com a jugadora i com a persona. Espero seguir creixent durant aquesta temporada.

Esmaixada: L’any passat vas tenir un gran inici de temporada arribant a estar entre les tres millors nacionals pel que fa a valoració fins la jornada 8. Les molèsties al genoll et van impedir poder seguir aquesta línia que portaves. Després de l’operació i els temps de rehabilitació et veus més forta que abans en l’aspecte mental?

Ariadna: Sí. Jo crec que aquest any l’enfoco d’una manera diferent. De mica en mica, m’aniré fent un lloc a aquest equip on he entrat en dinàmica d’entrenaments fa pocs dies. L’any passat va ser més dur afrontar-lo però aquest ha de ser el de la meva consolidació a lliga. Espero poder fer coses grans aquest any.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »