Connecta amb nosaltres

EUROLLIGA

Cinc destins per Gabriel Deck a Eurolliga

Presentem cinc equips d’Eurolliga que podrien estar interessats en Gabriel Deck.

Comparteix

Cinc destins per Gabriel Deck a Eurolliga

Avui dia 5 de Gener, vigília de Reis, hem conegut a través d’Adrian Wojnarowski que l’aventura de Deck a Oklahoma havia arribat a la seva fi. Tot i ser la NBA en un moment que a causa dels “Health and safety protocols” un gran nombre de jugadors que en condicions normals no hi jugarien, estan tenint l’oportunitat de signar contractes de deu dies. Deck té més nivell que uns quants d’aquests escollits i no seria estrany que signés a altres franquícies. Tot i així, ens hem posat a jugar i hem analitzat el mercat europeu, escenari també a contemplar ja que no seria cap barbaritat que Deck acabés tornant a Europa. Recordar, però, que l’argentí ve amb les butxaques plenes: per jugar un nombre molt petit de partits l’ex-Madrid s’ha embutxacat gairebé cinc milions de dòlars, una autèntica veritat. Així doncs, aquí hi ha cinc possibles equips on Deck podria jugar-hi.

Real Madrid

Si bé la majoria de l’afició no guarda un gran record de la seva marxa -sobretot pel “timing” deixant tirat l’equip al tram important de la temporada- el Madrid faria molt bé de considerar el retorn de Deck. A la posició de 3 té un problema ja que Hanga i Taylor són cromos repetits que ofereixen poca versatilitat. De poder-se desfer del suec, Deck sumaria un perfil que no tens i casaria molt bé en aquest Madrid que tan còmode s’està sentint en transició. Coneix el sistema, està adaptat a la competició i l’únic problema que hi hauria seria amb l’afició. Tot i pagar la clàusula sencera els blancs el van incloure al dret de tanteig, per tant això podria ser un obstacle i una rèmora a un possible retorn.

Maccabi Tel Aviv

En un còmput global de totes les variants a l’hora d’analitzar un fitxatge -encaix, economia, necessitats i rol del jugador- el Maccabi de Tel Aviv és l’escenari més factible per tal que “el tortuga” torni a l’Eurolliga. Sembla que Nunnally té les hores comptades a Israel i el club ja treballa en retocar la plantilla. Donaria un equilibri increïble i seria aquell aler alt que Sfairopoulos fa anys que demana. Mizrahi té el suficient múscul econòmic per oferir un bon contracte a Deck i allà tindria un rol protagonista com a pocs llocs.

Partizan Belgrad

És possible que a molts us sorprengui llegir aquest nom. Tot i això, l’escenari és totalment creïble. El Partizan de Zeljko és un projecte a mig-llarg plaç que necessita jugadors de rendiment immediat per poder classificar-se per a la següent temporada de l’Eurolliga ja que amb Punter i LeDay no n’hi ha prou. A més, sembla que Kurucs no ha cuallat i queda alliberat un rol d’aler titular. Pel jugador igual baixar a jugar Eurocup no sembla la millor opció possible però a nivell projecte -i segur que en termes econòmics no hi hauria problema- és una sortida interessant.

CSKA Moscow

A nivell d’encaix dins la plantilla i de forats en la rotació és el destí menys obvi. Però el CSKA està tenint problemes i sabem quant li agrada a Vatutin sacsejar la plantilla. Econòmicament seria de les millors ofertes que Deck podria rebre però es fa difícil pensar com un Itoudis que ja està tenint problemes per integrar Grigonis seria capaç d’afegir un altre focus de generació. Això sí, l’argentí aportaria una lectura off-ball que ningú a la plantilla té. El fet que Deck signés a Moscou faria moure la rotació ja que Kurbanov i Clyburn és una parella d’alers sòlida a més no poder i potser obligaria a l’americà a ser més quatre que no pas tres. Tot i així, complicat

València Basket

Aquí hem vingut a jugar i jugarem fins al final. És un altre equip Eurocup però el mercat de Deck a Eurolliga és reduït tret dels tres equips ja mencionats. Ni per rol ni per diners ni per projecte. I aquí és on apareix València, un altre cas similar al de Partizan. Equip dissenyat per escalar i jugar la Turkish Airlines Euroleague 2022-2023 però que té dos rivals ferotges al davant. A més, el fet clau: Victor Claver no té data de retorn i l’equip va molt peix d’atleticisme i capacitat física perimetral. I això Deck t’ho dona. A més, la de variants tàctiques que li donaria a un equip que juga tantes situacions de pick and roll i de pal baix amb Dubi fa que l’escenari sigui apetitós. Tot i això s’hauria de negociar amb el Madrid pel tema del tanteig però el club blanc i taronja no tenen males relacions. I, com a detall, el propietari del València no és algú a qui li faltin diners.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a EUROLLIGA

Tradueix »