Connecta amb nosaltres

BARÇA

1×1 Fenerbahce vs Barça: el Barça es garanteix la primera plaça

Final feliç en una setmana europea exigent. Victòria per 73 a 82 a la pista del Fenerbahce.

Comparteix

1×1 Fenerbahce vs Barça: el Barça es garanteix la primera plaça

Final feliç per al Barça en una setmana europea molt exigent. Victòria per 73 a 82 a la pista del Fenerbahce, lideratge de la classificació assegurat i marge per pentinar el gat mentre els rivals es barallen per la vuitena posició de la fase regular. El Barça de Sarunas Jasikevicius ha estat l’equip més solvent de la fase regular de l’Eurolliga, el que millor ha sostingut les embestides del rival i el que més ha crescut en la seva idea. Fins ara, a nivell de constància, ha estat el millor equip d’Europa. I encara queda la part més interessant.

TITULARS

Nick Calathes (6’5)- Diligent

Bon partit del base grec, que sempre garanteix uns mínims en ordre i distribució. Ha passat a un segon pla en alguns moments perquè els focus de creació del Barça han passat per vies que no eren el bloqueig directe en fases clau del partit, però ha resolt amb una cistella clau quan el partit s’aproximava al seu final. Sense estridències ni sortides de to.

Cory Higgins (6’5)- Explosiu

Higgins ha aparegut poc. L’hem vist especialment durant els primers compassos del partit i ha exhibit que continua tenint el millor split d’Europa. Ha demostrat que no ha perdut rodatge des del retorn de la lesió. Ara que s’apropen dates clau pel transcurs de la competició, tenir-lo al 100% és una notícia immillorable per als interessos del conjunt blaugrana

Àlex Abrines (6’5)- Dinàmic

Fenerbache li ha negat la possibilitat de treballar amb un volum elevat de llançaments alliberats i ell ha respost deixant que el joc fluís i dinamitzant la circulació. Les quatre assistències que ha repartit representen el seu topall personal en la temporada 2020/2021 a Europa. Imatge molt sòlida en defensa en un dia que, per les condicions perimetrals dels turcs, no es plantejava de manera senzilla ni assequible. Un dels partits més regulars del balear en aquest 2021 exceptuant, lògicament, la Copa del Rei.

Nikola Mirotic (7’5)- Tens

Està tenint una setmana conflictiva en la seva relació amb la màxima autoritat arbitral que fa que en alguns moments el veiem crispat o ofuscat, però això tampoc li impedeix continuar sent un dels jugadors més incidents d’Europa. Treballa per acumulació i fa les coses molt ben fetes. Avui ha entès com pocs la superioritat física blaugrana i ha atacat el rebot ofensiu com un desesperat, proveint els companys d’una gran quantitat de segones oportunitats.

Pierre Oriola (SQ)- Testimonial

Cinc minuts a l’inici de partit per marcar el llistó i treballar amb mobilitat sobre Vesely. Feina feta.

SUPLENTS

Léo Westermann (8)- Genial

Des del primer dia que diem que Westermann aporta unes característiques que, si bé són ja palpables dins dels generadors que té la plantilla blaugrana, no són innecesàries tan bon punt trepitja la pista. Avui ha aconseguit sumar una dosi de genialitat a aquesta feina de contenció que fa habitualment aportant tres triples en moments clau i un parell d’assistències verticalitzant el joc. Potser no caldrà comptar amb ell en els moments importants, però és reconfortant saber que si entra sap de què va la cosa. Aquest Barça no espera.

Leandro Bolmaro (SQ)- Testimonial

No ha tingut pes en el transcurs tècnic del partit, però ha estat un protagonista accidental en la imatge de la lesió de Vesely. De manera totalment involuntària.

Kyle Kuric (9)- Meteòric

A l’equip blaugrana li estava costant descongestionar-se al primer temps. Llavors ha aparegut ell amb triples des de les cantonades, a partir del bot i interpretant espais. És el millor en el seu rol i una peça clau per entendre els pics que pot oferir el Barça quan les coses no li surten. Canvia el signe del partit amb un simple toc de canell.

Adam Hanga (6’5)- Tranquil

Poca incidència global, més enllà d’un nivell defensiu notable, d’una cistella per accentuar un parcial i d’un rebot ofensiu valuós. Com sempre, compleix amb bona nota. Fa el que se li demani.

Víctor Claver (5’5)- Kamikaze

Cinc faltes en 10 minuts. El rival era exigent.

Rolands Smits (6)- Físic

En el seu paper, ha fet un partit similar al d’Àlex Abrines quant a termes ofensius. De ben segur que es fregava les mans veient la fragilitat en la protecció del rebot ofensiu del bàndol turc.

Brandon Davies (8’5)- Indesxifrable

Brandon Davies és un escàndol de jugador. Necessita molt poc per fer el clic i respon de manera sensacional en escenaris altament exigents. Ha interpretat el rumb del partit des del primer moment i, sempre amb el mateix grau d’intensitat en els seus moviments, ha desplegat tot l’arsenal físic que té a l’abast per atacar el rebot ofensiu, sostenir el Barça en la defensa de canvis i sumar cistelles assequibles per a un home com ell. És el pivot ideal per a aquest Barça.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BARÇA

Tradueix »