Connecta amb nosaltres

EUROLLIGA

GUIA EUROLLIGA 2020/2021

Per segona temporada consecutiva, els d’Esmaixada us portem la guia de l’Eurolliga.

Comparteix

GUIA EUROLLIGA 2020/2021

Per segona temporada consecutiva, els d’Esmaixada us portem la nostra guia de l’Eurolliga. Ja portem més d’un any de projecte i continuem molt satisfets per la vostra rebuda a les xarxes socials i per l’acceptació del contingut que elaborem entre els col·laboradors del projecte. Tenint en compte que no és la nostra feina i que ens espavilem com bonament podem per tirar endavant les nostres idees, considerem que continuar presentant projectes com el que teniu davant vostre no deixa de ser una petita victòria.

Som molt pesats a les xarxes socials, però si voleu recolzar-nos d’alguna manera i permetre’ns seguir portant-vos el millor del bàsquet en català, el millor que podeu fer és subscriure-us al nostre Patreon i aportar-nos suport econòmic. Vivim immersos en una cultura en la qual el periodisme d’autoproducció és gairebé quimèric, però tenim la convicció que fent les coses ben fetes ens continuarem apropant al nostre objectiu.

Amb la certesa que el que fem val la pena -de portes endins tenim un sentiment de realització molt gran- i amb l’esperança de gaudir d’una temporada molt millor en l’àmbit esportiu i especialment en l’àmbit global, us desitgem que gaudiu de les pàgines que hem dedicat als millors equips d’Europa i que recordeu una frase que ens fascina: el bàsquet és el més important de les coses menys importants. Que us vagi tot molt bé!

Download “GUIA EUROLLIGA 2020-21 v2” GUIA-EUROLLIGA-2020-21_.pdf – Downloaded 169 times – 9 MB

Download “GUIA EUROLLIGA 2020-21” GUIA-EUROLLIGA-2020-21.pdf – Downloaded 943 times – 9 MB

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Més a EUROLLIGA

Tradueix »