Connecta amb nosaltres

NBA

GUIA NBA ESMAIXADA: TEMPORADA 2021-2022

Esmaixada presenta la Guia NBA de la temporada 2021-2022. Més de 270 pàgines de bàsquet en català.

Comparteix

GUIA NBA ESMAIXADA: TEMPORADA 2021-2022

Tercera temporada d’Esmaixada amb cobertura de l’NBA i tercera guia consecutiva. Cada vegada més extensa, més plena de matisos i més farcida d’expectatives, però amb la mateixa il·lusió del primer dia. La redactem nosaltres, però seria impossible sense el suport incondicional que ens brindeu a les xarxes socials i en el seguiment dels nostres continguts. Tenim molt clar que, mentre ens ompli parlar de bàsquet en català i us agradi el que proposem, continuarem treballant per proporcionar-vos el millor material possible.

Per tercera temporada consecutiva, a més, tenim la sensació generalitzada que estem davant d’una temporada plena de girs de guió i possibilitats inesperades. El nivell global dels equips augmenta mercat rere mercat i la competència és ferotge. És difícil fer-se una idea de la història quan passa davant nostre i cobrir la incertesa que envolta el dia a dia de diverses referències de la lliga, però segur que serem capaços de gaudir del procés i analitzar el que passi amb la major passió possible. El nostre objectiu és estar a l’alçada del creixement de la competició i ser, a la nostra manera, la vostra referència. Una plataforma de referència per seguir el bàsquet en català.

Mica en mica anem recuperant hàbits que havíem oblidat des de fa gairebé dues temporades. Tenim ganes de tornar a veure públic a les pistes i d’anar oblidant de mica en mica aquestes restriccions que han tingut com a conseqüència inevitable la desnaturalització de l’esport. El bàsquet necessita públic als pavellons per poder brillar amb tota la seva esplendor.

Finalment, volem transmetre-us el missatge de sempre: si voleu i podeu permetre-us-ho, doneu suport a Esmaixada a través del Patreon. Fem un contingut lliure de publicitat, sense influències externes i amb la idea de fons de presentar allò que voldríem consumir. Fer-ho en català és doblement complex. Si, com nosaltres, teniu ganes que Esmaixada duri molts anys i sigui sostenible, feu-vos mecenes nostres.

Gaudiu de més de dues-centes seixanta pàgines de bàsquet en català.

Descargar “GUIA NBA 2021-22”

GUIA-ESMAIXADA.CAT-NBA-21-22.pdf – Descargado 1965 veces – 53,42 MB

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a NBA

Tradueix »