Connecta amb nosaltres
Cadí La Seu

BÀSQUET FEMENÍ

Inici del camí per Europa del Cadí La Seu

Comença l’aventura europea del Cadí La Seu.

Comparteix

Inici del camí per Europa del Cadí La Seu

El Cadí La Seu inicia seva participació a la FIBA EuroCup Women aquest dimecres a les 20:00h al Palau d’Esports rebent el Gréngewald Hueschtert luxemburgués. Dins del mateix grup hi trobem un rival de la Lliga Femenina Endesa com és el Casademont Zaragoza i també,  l’equip belga Royal Castors Braine.

El Cadí enfronta aquest partit amb la intenció d’encetar una dinàmica positiva en aquesta competició i poder contrarrestar l’inici de la lliga domèstica a nivell de victòries i derrotes. La irregularitat de noms importants com Taylor Koenen o Laia Raventós no estan beneficiant a Jordi Acero a la seva primera experiència com a entrenador.

Cadí La Seu

Font: Agustí Peña

Per altra banda, el tècnic de Palafrugell, està veient com Laura Peña esta sent la seva màxima expressió del que busca l’equip en pista i, Jewell Tunstull, segueix a on ho va deixar l’any passat. Exhibint un nivell impressionant. La darrera derrota davant el Barça ha de servir per trobar més formes de tirar endavant partits a defenses tan dures com a la que es va veure sotmés el Sedis fa quatre dies.

A  altres jugadores com Júlia Soler, Paula Strautmane, Elise Ramette o Ariadna Pujol se’ls hi obre un escenari ideal per seguir demostrant la seva millora, en el cas de la banyolina, agafar més to competitiu per la letona i, per les altres, trobar situacions de partit que els hi permeti fer bons minuts sobre el parquet després d’un inici gris tant per la belga com la capitana.

A priori, el Gréngewald té l’etiqueta de ventafocs del grup, ja que ha accedit a la competició mitjançant la fase previa i participa a la modesta lliga de Luxemburg on ocupa actualment , la tercera posició  amb un balanç positiu de 4 victòries i 1 derrota.

Les amenaces del Gréngewald Hueschtert

Les 3 jugadores amb més pes estadístic i incidència sobre el joc són les americanes Dezja James i Samantha Logic i la sèrbia Katarina Vuckovic.  La pol.livalència ofensiva de James dóna a l’equip l’oportunitat de  sumar des de diverses zones del camp amb regultaritat . La direcció de Logic permet a l’equip estar endreçat en moments de dificultat, encara que, a vegades  tendeix a abusar del bot.  També pot  sumar  des del pal baix.  La tàctica ofensiva de l’equip potencia a  Vuckovic al pal baix, on ofereix un ampli ventall de recursos tècnico-tàctics.

Oportunitat per continuar creixent a nivell col·lectiu

Aquest matx pot ser una gran oportunitat pel Cadí per seguir consolidant bàsics i millores en el seu joc defensiu i ofensiu. L’equip ha d’aprofitar la força  del Palau per mostrar regularitat defensiva i millorar les transicions ofensives. Aquest partit també serà un banc de proves per a les jugadores que no han tingut tant protagonisme fins ara.

El retorn de l’equip a Europa ha de servir com a un extra de motiviació per les jugadores degut a la quantitat d’ulls que tindran a través de les pantalles multitud de persones que, si són coneixedors de la metedologia del Cadí La Seu, saben que hi han certs perfils molt interessants a tenir en compte.

Davant la seva gent, el Cadí La Seu haurà de trobar la tecla correcta per oferir la primera victòria de la temporada als seus aficionats al pavelló on l’any passat hi van guanyar 13 dels 17 partits jugats.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »