Connecta amb nosaltres

+BÀSQUET

Ja pots ser Patreon d’Esmaixada

Ja pots ser Patreon d’Esmaixada.

Comparteix

Ja pots ser Patreon d’Esmaixada

Esmaixada continua fent passos endavant. Si fa unes setmanes anunciàvem que començaríem el projecte a Twitch, on ja ens acompanyeu més de 70 persones, ara podeu ser Patreon nostre subscrivint-vos a l’adreça que us adjuntem. Mantindrem el dia a dia de la web exactament igual i continuarà sortint contingut regit per la qualitat i la rigorositat, però us volem oferir un suplement amb un tipus de contingut encara més elaborat a tots aquells que ens ajudeu a que Esmaixada continuï sent durant molts anys el que avui ja intentem i pretenem que sigui.

Become a Patron!

Fent-vos Patreon d’Esmaixada tindreu accés a més contingut de qualitat. Us oferim tres vies de subscripció que podeu comprovar al mateix enllaç i, al mateix temps, també us plantegem diversos objectius per assolir a mig o llarg termini. L’objectiu principal d’aquest pas, més enllà del que expliquem al següent paràgraf, és apropar-nos més a vosaltres i brindar-vos tot allò que voldríeu llegir, escoltar o veure. Esmaixada és un projecte de tots.

Fa poc vam treure els anuncis de la cara principal de la nostra web perquè consideràvem que eren molt molestos i afectaven a la qualitat d’imatge i comoditat del lector. Els anuncis, com ja podeu imaginar-vos, són l’única via d’ingressos de projectes sense patrocinadors ni iniciatives poderoses al darrere. Fent-te Patreon d’Esmaixada ens ajudaràs a garantir la subsistència del projecte durant diverses temporades més i permetràs que puguem anar més enllà.

Novament, gràcies per la confiança. Aquesta setmana, la del 29 de juny al 6 de juliol, ha estat la setmana amb més visites de la història del projecte. Estem convençuts que ens espera una gran temporada.

Atentament,

Equip Esmaixada

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a +BÀSQUET

Tradueix »