Connecta amb nosaltres
New York Knicks

MERCAT

Josh Hart posa rumb els New York Knicks a canvi de Cam Reddish

Els New York Knicks es fan amb els serveis de Josh Hart.

Comparteix

Josh Hart posa rumb els New York Knicks a canvi de Cam Reddish

L’últim dia del trade deadline poques vegades deixa fred al públic de la lliga nord-americana i, aquest any tampoc ho està fent. En aquest article parlarem d’un traspàs entre els New York Knicks i els Portland Trail Blazers.  La peça més important d’aquest trade és Josh Hart, que deixa l’equip de Portland per anar a La Gran Manzana,  a canvi de Cam Reddish, Ryan Arcidiacono, Svi Mykhailiuk i una primera futura ronda protegida.

Per entendre aquest intercanvi de jugadors hem de mirar la classificació dels respectius equips a la seva conferència. L’equip de Tom Thibodeau  vol entrar a la postemporada per la via ràpida, sense haver de jugar cap partit de play-in i, per altra banda, els Portland Trail Blazers sembla que tornaran a acabar la temporada sense ser un equip competitiu i encara menys, un contender per donar el primer anell a Damian Lillard.

Més defensa pels New York Knicks

Josh Hart és un especialista defensiu, i tots els equips de Thibodeau tenen una exigència defensiva impressionant. El seu encaix és ideal, a més a més, va ser company a la Universitat de Vilanova amb Jalen Brunson, un dels líders de l’equip. Sobretot a la faceta ofensiva. Tot i no ser un guard gaire alt, només 1,93 centímetres, és capaç de defensar diverses posicions. És ràpid de cames i àgil de peus, qualitat que l’ajuda per defensar els ballhandlers de la lliga i, juntament amb el seu tronc superior, és apte per defensar jugadors més forts físicament.

New York Knicks

Ofensivament, ha d’aportar molt més que els jugadors que han marxat, i òbviament ho farà. De fet,  sumant la mitja de punts dels tres jugadors que marxen a Portland tenen pràcticament la mateixa mitjana que Josh Hart. La diferència essencial és que el protagonisme del nouvingut serà d’una gran importància en la rotació. És molt important que els tirs de Josh Hart siguin a peu parat, en catch and shoot, per així pujar els seus percentatges. Actualment, està tirant en un 30,4% en 4,9 intents. És a dir, 2,4 triples per partit. Virtut necessària pels New York Knicks.

El jugador té una player option per la temporada següent, que pot activar en acabar la temporada o sortir a l’agència lliure.

Esperança en un jove jugador i mobilitat financera

Primer de tot, s’ha de recuperar el preu que van pagar els New York Knicks per Cam Reddish. Els de Nova York van donar una primera ronda pel jugador de vint-i-tres anys. És a dir, han sigut dues primeres rondes i dos jugadors de poca importància a la rotació per portar a Josh Hart. Possiblement, un preu excessiu per un jugador de tendència defensiva. Tornant als Portland Trail Blazers, el conjunt dirigit per Chansey Billups provarà sort en un jugador amb talent per explotar i que pot ser de gran utilitat si es troba el seu paper. Cam, va ser escollit en la desena posició del Draft del 2019. A més a més, és agent lliure la temporada vinent.

Cam Reddish

Fins a dia d’avui, Cam Reddish no estava en rotació de l’equip de Thibodeau, tenint així un valor baix en el mercat de traspassos. Parlant d’importància, aquesta ronda dels New York Knicks, que encara no es sap de quin any és, i que els Portland Trail Blazers ja en són propietaris, pot ser de gran utilitat pel futur pròxim de la franquicia. Ja sigui per intentar fer un traspàs per un jugador d’alt nivell o començar una nova época amb jugadors joves.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a MERCAT

Tradueix »