Connecta amb nosaltres
Barça

BARÇA

Jugadors del Barça que necessiten redimir-se aquesta temporada

Parlem de tres jugadors del Barça que necessiten oferir la seva millor versió.

Comparteix

Jugadors del Barça que necessiten redimir-se aquesta temporada

Comença el tercer projecte de Saras a la banqueta del Barça, cares noves i també d’altres conegudes. Jugadors que hauran de fer una passa endavant i rescabalar-se de la temporada anterior, ja que aquesta temporada l’equip blaugrana necessita que totes les peces del projecte encaixin a la perfecció i mostrin la seva versió durant la temporada i en els moments claus de les competicions tan estatal com europea. La campanya anterior va ser decebedora en l’àmbit de trofeus, però és cert que l’equip va jugar durant un tram de temporada a un nivell quasi excel·lent, però a l’esport tan és com comences sinó el que realment importa es com acabes i a un club com el Barça sinó hi ha títols importants la temporada és catalogada com a suspensa.

Toca rescabalar-se

Una temporada on jugadors com Álex Abrines, Kyle Kuric, Sertac Sanli hauran de fer un pas endavant i pujar les seves prestacions, ja que la temporada passada van estar un nivell inferior del qual s’esperava. En el cas del jugador balear Abrines va estar molt desencertat en els trams crucials de la temporada on per exemple va promitjar només (5,7 punts per partit) això si ,amb uns percentatges de llançament bastants bons un 50% amb llançaments de dos i un 56,1% amb tirs de tres punts a la Lliga Endesa Un dels aspectes on hauria d’haver destacat l’aler mallorquí es en els llançaments de “catch and shoot” amb tan sols un 26% d’encert. Però Saras espera que tirador mallorquí sigui determinant en moments claus com els Play-off d’Eurolliga on tan sols en el 5è partit contra el Bayern va estar a un nivell notable. Fet que es va repetir amb el Play-off de Lliga amb el Madrid on va estar pràcticament inèdit i l’equip ho va notar sobretot en el primer partit on va faltar encert des del perímetre i amb pitjors estadístiques que durant la temporada regular amb mitjanes que no superaven el 20% en les maneres de recepció i tir.

Pel que fa a l’altre jugador exterior Kyle Kuric tampoc va estar al nivell que se li demana, tret d’alguns moments de lucidesa no vam veure la millor versió del tirador d’Indiana i és clau que Kyle estigui encertat en els seus llançaments, ja que si els rivals et tanquen la zona els exteriors han de respondre. L’escorta del Barça actualment es trop lesionat degut a un traumatisme cranionecefàlic que el mantindrà apartat pels pròxims compromisos, però això no treu que un cop estigui recuperat s’hagi de veure una versió més regular d’ell mateix. Kuric va demostrar ser un canoner d’elit al llarg de tota la temporada passada menys en els moments decisius i, sabent el nivell de prestacions que pot oferir, que perquè el Barça aixequi títols, ell ha d’oferir les seves millors armes des de la sortida de bloqueigs (1,03 punts per possessió), en situacions d’agafar i tirar (1,08 punts per possessió) i en tirs després de mà a mà on està amb 1,25 punts per possessió. Aquestes dades són extretes del curs passat a través d’Instat.

Kyle Kuric

Font: Mundo Deportivo

Fer un pas endavant

El pivot Sertac Sanli va fer un primer tram de temporada força notable però com pràcticament tot l’equip va fer una davallada a mitjans de temporada i amb un joc exterior amb poc encert els pivots no van poder fer front a l’encert dels rivals en els moments importants de la temporada on no va ser el Sanli de temporades anteriors com a l’EFES on és cert que allà el primer pivot a la rotació i el seu rol era més protagonista. Durant la temporada regular va promitjar amb situacions de “pick and roll” un 19,4% d’ús sobre la finalització d’aquesta situació de joc per Sanli. Les situacions generades a partir des de la línia de tres amb ús del “pick and pop” és d’un 19,2% en aquest sistema ofensiu dins del joc generat pel turc, son estadístiques un pèl per sota del que se li exigeix a un jugador interior del Barça. L’equip blaugrana ho va notar en les semifinals de l’Eurolliga i en Play-off de Lliga davant el conjunt blanc, però és cert que durant l’eliminatòria amb la Penya el turc va estar més encertat en les situacions anteriors ofensives i va arribar a fregar el 30% en l’ús en els sistemes de finalització de “catch and shoot dins del seu joc. Sanli ha de fer un pas endavant i en aquest últim partit de Supercopa va ser un dels homes destacats, però Jasikevicius necessita que el pivot turc estigui intens ambdós costats de la pista. Aquesta temporada amb l’arribada del pivot txec Jan Vesely i l’incorporació de Mike Tobey la competència és elevada i el pivot turc ben segur que voldrà ser la primera opció per al seu entrenador fet que implica en aportar en atac i en defensa. En aquest últim aspecte, Sanli ha de millorar el fet de les faltes que comet en defensa, ja que tendeix a carregar-se de faltes força aviat fet que condiciona la seva participació durant el transcurs dels minuts a pista.

Engrescar l’afició

L’afició espera veure la millor versió de tots els jugadors i tothom entén que durant el transcurs de la temporada hi haurà moments complicats i fora bo que els jugadors esmentats anteriorment estiguin a l’altura en els moments importants i d’aquesta manera poder-se treure l’espineta de la temporada anterior on no van poder lluir-se en l’aspecte anotador.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a BARÇA

Tradueix »