Connecta amb nosaltres
Karline Pilabere

BÀSQUET FEMENÍ

Karline Pilabere deixa el Cadí La Seu

Karline Pilabere decideix abandonar el vaixell del Cadí La Seu.

Comparteix

Karline Pilabere deixa el Cadí La Seu

El club i la Karline Pilabere han acordat la recessió de contracte demanada per la pròpia jugadora després del seu fluix impacte a l’equip.Karline Pilabere

Amb quatre jornades de lliga a les esquenes, exhibint gustosament el catell de sensació d’aquest inici de temporada sembla quasi impossible que els primer moviment en alguna de les setze plantilles hagi d’anar a caure a l’actual líder en solitari de la competició. El Cadí La Seu es torna a quedar amb 10 jugadores després que el club hagi fet oficial la baixa de Karline Pilabere.

Els darrers dos punts de la victòria del dissabte passat contra l’Ensino Lugo (83-61), que van ser obra de la jugadora letona, vist des d’una perspectiva externa, feien pensar en que la cohesió entre les jugadores era màxima. Bé, de fet és així. No obstant, de les últimes coses que ens podríem imaginar és que allò significava l’acomiadament -en secret- de Pilabere defensant els colors del Cadí La Seu.

La falta de minuts sentencia la relació entre les dues parts

Karline Pilabere arribava a La Seu, a mig estiu, suposant que hauria de ser una de les grans peces dels esquemes de Bernat Canut. El seu currículum avalava certa notorietat arreu d’Europa que venia com anell al dit al Cadí La Seu. Després d’haver viscut la seva darrera experiència amb el TTT Riga on ha dominat, per complet, la competició nacional i havent pogut jugar Eurolliga el seu fitxatge pel club català era una dosis de pujada de moral necessària en vist les baixes que tenien per afrontar aquesta nova temporada.

Tal i com diu el club en el seu comunicat, el motiu pel qual Pilabere posa punt i final al seu fugaç pas per la lliga és per la falta de minuts que ella voldria. A priori, sorprèn que una jugadora que ha tingut la sort de jugar la màxima competició europea i amb 30 anys es rendeixi en una situació en la qual ella no en surt favorable.

La seva mitja de minuts és molt baixa en comparació altres jugadores amb qui compartia joc interior com Montserrat Brotons (18:11) o Irati Etxarri (31:09). Els 4:38 minuts per partit resulten ser insuficients per una Karline Pilabere que ha vist com les més joves li han passat la mà per la cara a base d’esforç i confiança recíproca per part de l’entrenador i les mateixes jugadores. Segons el punt de vist de la jugadora, veia impossible intentar capgirar la situació per poder agafar més importància sobre el parquet.

No es sap si des de la direcció esportiva del Cadí La Seu es tornarà a fer una ullada al mercat per si es pot incorporar alguna peça que doni més profunditat de banqueta a una plantilla que, ara mateix, s’ha quedat amb dues jugadores per posició.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »