Connecta amb nosaltres

MERCAT

Kelly Oubre Jr. reforça els Warriors: què els aportarà?

Kelly Oubre arriba als Warriors per substituir Klay Thompson.

Comparteix

Kelly Oubre Jr. reforça els Warriors: què els aportarà?

Bob Myers i els Golden State Warriors no han perdut el temps després de la notícia de la lesió de llarga durada de Klay Thompson i s’han mogut aprofitant les rebaixes que San Presti ha iniciat als Oklahoma City Thunder. Kelly Oubre Jr., que va arribar a la franquícia blava com a moneda de canvi en el traspàs de Chris Paul, tornarà a fer les maletes i aterrarà a San Francisco a canvi d’una primera ronda protegida del Draft del 2021.

Els Warriors poden assumir els 14 milions de salari de Kelly Oubre sense donar res a canvi gràcies a la trade exception que van crear amb el traspàs de l’Andre Iguolada als Memphis Grizzlies fa un any i que caducava en pocs dies. D’aquesta manera, Kerr veu reforçat el seu equip perdent només un pick futur molt protegit: si l’elecció està dins del TOP 20, els Warriors hauran d’enviar dues segones rondes; assegurant que si no aconsegueixen competir no perdran un actiu valuós.

Com encaixa Kelly Oubre Jr.?

L’aler ve d’una de les seves millors temporades com a jugador de l’NBA, havent trobat el seu espai a Phoenix després d’un inici de carrera complicat als Washington Wizards. Jugador solvent als dos costats de la pista, és un substitut de nivell defensivament de Klay Thompson i a l’atac té potencial per agafar responsabilitats i, fins i tot, millorar els seus 18.7 punts per partit amb un 35% de T3.

Kelly Oubre és un jugador complement molt interessant pel joc que proposa Steve Kerr i més encara amb les novetats que haurà d’implantar amb l’arribada del pivot James Wiseman. Més enllà de les estadístiques, l’aler de només 24 anys va ser un dels millors jugadors dels Phoenix Suns 2019-2020, malgrat la lesió que li va privar de jugar la part final del campionat.

A més a més, Kelly Oubre pot tenir minuts de “3” i de “4”, sent un jugador que pot ajudar a Andrew Wiggins a mostrar la seva millor versió.

Els Warriors, amb drets de cara a la renovació

A Oklahoma reben una primera ronda (una més) per un jugador que no volien ara mateix i que el proper estiu serà agent lliure sense restriccions. Malgrat això, aquest moviment és molt important pels Warriors si vulguessin renovar-lo, ja que, amb ell, també viatgen els seus drets i els podrien donar més diners que altres equips superant el límit salarial.

Així doncs, la directiva dels Warriors té un any per veure com funciona en Kelly Oubre Jr. a la pista i, també, com encaixa al vestidor per decidir si fer-li una proposta econòmica important o no.


Molt bon trade per a uns Warriors que no s’han angoixat per la lesió d’en Thompson i han afegit un jugador jove, que encaixa al seu joc, amb talent demostrat i potencial per assolir a canvi de pràcticament res, així que si no acabés renovant el proper estiu (o si no vulguessin fer-ho) no seria cap drama. Per últim, per part dels Thunder, Sam Presti aconsegueix un altre actiu de futur; però, personalment, crec que haurien pogut tret més per un jugador que farà 25 anys al desembre encara que li resti només un any de contracte.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a MERCAT

Tradueix »