Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

L’Araski es posa en marxa

L’Araski està aprofitant el mercat de la millor manera possible.

Comparteix

L’Araski es posa en marxa

Els moviments fets fins el moment per l’Araski fan pensar amb un augment qualitatiu important de l’equip per seguir creient en el projecte.

Abans de parlar de com s’està movent en aquest mercat estival és obligat fer menció al gran treball de l’staff tècnic, que ha acabat sent premiat amb la Madelén Urieta com a millor entrenadora del curs 2019-2020. Victòries de prestigi com la que van aconseguir al Pavelló de Palau contra l’Uni Girona han portat a que aquest guardó acabés a Vitoria.

Així doncs, amb la millor entrenadora de la temporada passada, el conjunt basc encetarà un nou curs a la màxima divisió estatal de bàsquet amb un equip envejable. La col·laboració de l’entitat financera basca, Kutxabank, ha estat, de ben segur, un dels principals culpables perquè el conjunt verd estigui fabricant una plantilla que no s’ha de voler conformar amb acabar a la zona alta de la taula.

L’últim partit vist per les de Madelén Urieta va ser a Salamanca durant la Copa de la Reina, on van perdre a semifinals contra el conjunt amfitrió després d’eliminar al Lointek Gernika a la ronda anterior. Aquest final “tràgic” ha fet veure dues coses tant dins com fora del club:

  • La magnífica gestió dels dirigents que s’encarreguen de que l’Araski sigui un equip atractiu de veure.
  • Una gran base de jugadores han renovat el seu compromís amb el club.

L’Araski 2020-2021 il·lusiona

Tot i les dures baixes que ha patit el club d’ençà que es va donar per finalitzada la temporada, la secretària tècnica ha demostrat velocitat, bon ull i cura en tots els moviments que han anat realitzant.

María Asurmendi, Cristina Molinuevo, Tania Pérez, Tamara Seda, Laura Quevedo i Laura Prado, la capitana, seran la base del projecte, que segueix anant a l’alça amb les incorporacions de les internacionals espanyoles, Tamara Abalde i Ana Cruz i la més recent, Joy Adams.

Respecte la temporada passada, l’Araski no podrà comptar amb Izaskun García, Natalie Van Den Adel, Shacobia Barbee, ni Raquel Carrera. Aquesta última ha estat escollida com a la millor jugadora sots-21 de la lliga en la seva primera temporada fent de promig 6 punts i 4,5 rebots amb poc més de 21 minuts. L’impacte que ha tingut dins la lliga ha acabat sent clau perquè el València Basket volgués quedar-se-la un cop finalitzada la seva cessió per formar part de l’ambiciós projecte que s’està muntant a La Fonteta.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »