Connecta amb nosaltres
Laura Peña

BÀSQUET FEMENÍ

Laura Peña seguirà un any més al Cadí La Seu

Laura Peña complirà el quart any a terres urgellenques.

Comparteix

Laura Peña seguirà un any més al Cadí La Seu

El Cadí La Seu ha fet oficial la renovació d’una de les grans perles del curs passat: Laura Peña. La de Vilassar de Mar no es mou d’on se sent còmode.

Laura Peña

Font: Agustí Peña

Laura Peña s’uneix a Ariadna Pujol a l’apartat de renovacions del Cadí La Seu. La jugadora formada a l’escola formativa del Sant Adrià veu amb bons ulls complir el seu quart any a La Seu d’Urgell, on ha tingut una evolució positiva amb el pas del temps.

De moment, són dos els noms que ha oficialitzat el club català, però no deixen de ser importantíssims perquè el vestidor mantingui la identitat dels últims anys amb jugadores com l’Ariadna o la Laura. El Cadí La Seu encara aposta per mantenir el màxim de nacionals possibles del curs passat després de la històrica temporada que es va fer.

Al Pirineu català, quatre anys enrere, hi arribava una jove base que venia després d’haver-se passat mitja vida al Sant Adrià amb l’objectiu de complir amb les expectatives que hi havia dipositades en ella. I així ha estat. Laura Peña és una jugadora que s’està fent a foc lent, però que no deixa indiferent a ningú. La seva projecció l’ha catapultat a, recentment, tenir el privilegi d’anar amb la selecció absoluta a la concentració que es fa a Melilla.

El cervell de La Seu no canvia de lloc

Amb la renovació de Laura Peña el Cadí La Seu s’assegura, una temporada més, que el joc de l’equip estigui dirigit per una de les millors directores de la lliga. Tot i la seva joventut, la de Vilassar ha demostrat tenir la suficient serenor en moments calents i la visió del joc per dur a terme el que millor li podia anar a l’equip segons cada moment de partit.

Al llarg de la seva etapa a terres urgellenques, Peña no ha parat de créixer en tots els sentits. De forma igualitària, any rere any, ha experimentat una evolució línia ascendent quant a l’encert de cara a cistella, en la defensa i en tasques organitzatives. Juntament amb Irati Etxarri, han estat les dues jugadores en les quals el Cadí La Seu ha trobat més sentit a la seva filosofia de joc gràcies a la gran connexió que hi ha entre elles.

Laura Peña

Font: Agustí Peña

Aquest fet h estat recompensat amb Laura Peña sent escollida la revelació nacional de la temporada i Irati Etxarri millor alerpivot i MVP nacional de lliga. Dos premis que reflecteixen la constància, el treball i el sacrifici per assolir els objectius.

Tornant a Laura Peña i el seu creixement, sobretot aquesta temporada, ha assumit més pes que mai en la presa de decisions ofensives i ha estat la punta de llança en moments decisius de la temporada com els quarts de final del Play Off contra el Casademont Saragossa. La seva eficàcia en el tir de dos s’ha vist reforçada pel compromís en tasques rebotejadores i augmentant els seus registres d’assistent.

Al final, Laura Peña és una jugadora molt cerebral que aporta equilibri i control del joc d’una forma abismal pels vint-i-tres anys que té. No és un perfil que ja estigui capacitat per jugar a l’elit d’Europa, però va pel bon camí. Sense cap mena de dubte, Peña és un dels grans projectes de bases nacionals que ha de tenir en compte Miguel Méndez pels compromisos de la selecció a mig termini.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »