Connecta amb nosaltres
Cadí La Seu

BÀSQUET FEMENÍ

Les claus de l’ACS Sepsi 57-50 Cadí La Seu

Repassem les claus de l’ACS Sepsi 57-50 Cadí La Seu.

Comparteix

Les claus de l’ACS Sepsi 57-50 Cadí La Seu

El Cadí La Seu no supera la fase de grups al perdre per 57 a 50 davant l’amfitrió de la bombolla, el Sepsi.

Cadí La Seu

Font: EuroCup Women.

El Cadí La Seu tornarà cap a terres urgellenques amb les mans buides després de perdre contra el Sepsi romanès, un dels candidats a fer-se amb alguna de les dues places que donen accés a la següent fase de la competició. Tot i tenir un inici irregular, les noies de Bernat Canut han pogut revertir la situació gràcies als bons minuts de la segona unitat. Al descans, tot semblava anar sobre rodes amb una diferència de vuit punts i marxant als vestidors amb molt bones sensacions.

Ja a la represa, la defensa del Sepsi s’ha imposat als atacs durant tota la segona part. El Sedis només ha sumat 16 punts-5 d’ells de tir lliure- en els segons vint minuts que l’han condemnat a tornar a casa amb les mans buides. El Cadí La Seu, doncs, diu adéu al somni europeu després de fer uns primers dos partits fantàstics que no han servit per massa. Per poder avançar de fase, hi havien tres formes de fer-ho:

  • L’ESBVA-LM perdés contra el Basket Namur.
  • Guanyant el seu partit.
  • Perdent el seu partit per com a molt tres punts.

No s’ha complert cap d’aquestes opcions. Per només quatre punts, els classificats pels vuitens de l’EuroCup són l’ESBVA-LM i l’ACS Sepsi.

Sense reacció davant la defensa en zona

Després d’haver fet un gran segon quart, el Cadí La Seu ha posat rumb als vestidors amb molt bones sensacions però sense saber que la represa seria dels pitjors moments del que portem de temporada. O el pitjor. L’equip dirigit per Zoran Mikes ha afrontat la segona part amb una mentalitat defensiva molt diferent. Hem pogut veure com el Sepsi s’ha plantat amb una defensa zonal 3-2, durant varis trams de la segona part, per posare fre al joc que ha buscat Bernat Canut durant tot el partit.

I ho han aconseguit. El Sedis no és un equip anotador però sempre troba recursos per poder tenir algun tir fàcil en els darrers instants de la possessió. Avui, però, aquests recursos ofensius que tan sovint solen veure llum no han brillat. El gran treball defensiu del Sepsi ha fet que només rebessin 16 punts en tota la segona part. Números que parlen molt bé de la defensa i molt malament de l’atac exhibit pel conjunt català.

Antiesportiva? Segur?

Amb el marcador 53-48, ha arribat l’acció polèmica del partit. Possessió pel Sepsi a falta de 17 segons per acabar el partit. Rep Godri-Parau (14 punts) i Laura Penya va, ràpidament, a fer-li falta per portar-la a la línia de tir lliure. La polèmica sorgeix quan en l’acció de cometre falta, la jove base acaba tirant a terra a la seva rival. Aquest fet ha portat a que els àrbitres han xiulat una antiesportiva que ha deixat de pedra a tot l’equip. Bernat Canut discutint la falta durant la resta del partit sense, segur, haver arribat a un acord amb els col·legiats del partit.

Aquesta acció tan rigorosa ha estat el preludi de l’eliminació del Cadí, que no ha pogut reaccionar davant els últims quatre tirs lliures anotats pel conjunt romanès.

https://t.co/I9475SQirJ?amp=1

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »