Connecta amb nosaltres
Cadí La Seu

BÀSQUET FEMENÍ

Les claus de l’Embutidos Pajariel Bembibre 61-74 Cadí La Seu

Repassem les claus de l’Embutidos Pajariel Bembibre 61-74 Cadí La Seu.

Comparteix

Les claus de l’Embutidos Pajariel Bembibre 61-74 Cadí La Seu

El Cadí La Seu suma una nova victòria després d’un partit que ha dominat de principi a fi davant d’un tímid Bembibre (61-74)

Cadí La Seu

Font: Rodó López.

Després d’una setmana esgotadora disputant la bombolla d’EuroCup a l’Est d’Europa i, arribant diumenge, havent de recórrer tot el país el dia següent per viatjar fins a El Bierzo-12 hores d’autobús-, el Cadí La Seu ha aconseguit sumar una nova victòria davant el Bembibre per 61 a 74.

Les noies de Bernat Canut han jugat un dels millors partits del que portem de temporada. El partit ha començat amb un inici igualat on Laia Raventós pel Cadí i Lashan Higgs pel Bembibre han liderat en anotació. Tot i això, durant el segon quart,  les visitants han agafat marge envers les locals gràcies a un treball defensiu i ofensiu impecable. El Bembibre no ha trobat capacitat de reacció durant tot aquest període que ha anat veient com les diferències s’eixamplaven per moments.

Els canvis del Cadí al quintet inicial –Laia Raventós i Georgina Bahí per Laura Peña i Irati Etxarri– envers al que estem acostumats han agafat desprevinguts a un Bembibre que venia amb bona dinàmica i no havia jugat la setmana anterior. Tan Irati Etxarri (19) com Ariadna Pujol (13), sortint des de la banqueta, han trobat espais dins la zona de les locals per anotar sense cap mena de problema.

La represa, tot i tenir uns primers deu minuts amb una versió molt millorada de les de Pepe Vázquez no han pogut fer res per posar la por al cos al Cadí. Sent un tercer període molt més defensiu per ambdós equips s’ha vist un joc molt més físic i agressiu en defensa. I, per acabar, el darrer quart ha estat l’estocada final d’un Sedis superlatiu que ha arribat a tenir diferències superiors a la vintena de punts.

Cansament?

Tres partits en cinc dies d’un nivell d’exigència altíssim i milers de quilòmetres a les cames de les jugadores no han estat suficients com perquè avui quedéssim privats de veure una gran versió del Cadí La Seu. Amb més de 2.400 quilòmetres a les seves espatlles, el Cadí arribava, ahir, en busca d’una nova victòria, a El Bierzo. L’objectiu estava en trencar la mala ratxa de dues derrotes consecutives lligueres.

La irregularitat del Sedis està sent un dels grans “handicaps” perquè puguin assolir els seus objectius. Cal recordar, que ja van quedar fora de la Copa de la Reina per set punts i, tot apunta, a que hauran de patir fins la darrera jornada per saber si jugaran la post temporada o no.

Tornant al tema que ens ocupa, el desgast físic exhibit avui a terres castellanes pel conjunt urgellenc és digne d’admirar. Des del minut 1 fins el 40 la seva agressivitat i intensitat dins el parquet ha estat molt present per acabar fent una de les millors actuacions del que portem de temporada.

Ariadna Pujol i Irati Etxarri revolucionen el partit

No és costum veure sortir a la jugadora navarresa des de la banqueta però pot ser que el d’avui sigui el seu millor partit de la temporada. Juntament amb l’Ariadna PujolLaure Resimont li va treure el lloc al quintet des de que va arribar-, Irati Etxarri ha liderat a la segona unitat del Cadí durant gran part del segon i quart període.

Cert és, però, que la tova defensa del conjunt local ha facilitat molt les coses perquè les dues jugadores poguessin brillar sense problemes damunt el parquet. Ni Camara ni Rhine han pogut fer res per evitar tapar tots els espais que han anat quedant buits en cada defensa del seu equip.

L’aler de Barcelona portava diverses setmanes en què el seu rendiment ofensiu havia baixat de forma considerable i aix, ha acabat perjudicant a un Cadí que, si vol guanyar, necessita punts de qualsevol jugadora. No obstant, un partit com el d’avui on ha acabat amb 13 punts, 7 rebots i 22 de valoració pot ser un punt d’inflexió per poder a tornar a veure de l’Ariadna Pujol del primer tram de temporada.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »