Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

Les claus de l’Uni Girona 87- Embutidos Pajariel 69

Repassem les claus de l’Uni Girona 87-Embutidos Pajariel Bembibre 69.

Comparteix

Les claus de l’Uni Girona 87- Embutidos Pajariel 69

Victòria valuosa de l’Uni Girona contra Embutidos Pajariel Bembibre per 87 a 69 gràcies a una enorme Chelsea Gray. Amb aquest resultat, les catalanes no s’allunyen de les dues primeres places de la Lliga.


David Subirana

Amb la bombolla Eurolliga encara a la retina tot i estar immerses en dinàmica de competició nacional, l’Uni Girona ha hagut de fer front a l’Embutidos Pajariel Bembibre en un duel clau per mantenir la distància amb la part d’elit de la classificació de la lliga. Alfred Julbe n’era molt conscient i ha aconseguit dues coses: transmetre sensació de solidesa, recorrent al llarg del darrer mes i detall característic des de la seva arribada, i fer-ho amb una rotació llarga. Victòria plàcida en un partit que ha servit per competir, créixer i passar-ho bé.

L’Uni s’ha imposat des del primer moment gràcies a un inici fulgurant. El parcial de 29-17 del primer període s’ha pogut mantenir al llarg dels dos següents. Al tercer període hi ha hagut un intent de remuntada de les noies dirigides per Vázquez, però la irrupció de Labuckiene ha apaivagat els ànims de revolució del conjunt visitant i ha permès que l’Uni continués fent una gestió apropiada i responsable de l’avantatge aconseguit. Hem presenciat el millor partit de Júlia Soler i els minuts de targeta de presentació de Camila Martínez, que no ha aconseguit anotar.

 El domini de les bases

Al llarg de les darreres setmanes hem vist molta feina de les interiors en l’àmbit ofensiu, sobretot per part d’una Reisingerová que avui s’ha pres un dia de dosificació i ha estat en un segon pla. Qui avui ha destacat, més enllà de la ja habitualment productiva Elonu, ha estat la parella de bases: Chelsea Gray (19, 8/10 T2) i Laia Palau (7+5). La primera ha estat l’artífex principal de l’escapada inicial amb més de 10 punts al primer període, mentre que Laia Palau ha anotat sempre que l’equip ho ha necessitat però s’ha dedicat sobretot a mantenir en terreny estable la dinàmica ofensiva de l’equip i ha procurat que tothom se sentís involucrat en els esquemes col·lectius.

En l’àmbit perimetral, lògicament, també hem de citar la tasca que han dut a terme Sonja Vasic (10+3) i Júlia Soler (11, 3/3 T3). Vasic ha tingut un tram d’encert sostingut que li ha valgut per acabar amb 10 punts, mentre que la noia de la pedrera se n’ha sortit molt bé en un escenari de poca pressió per demostrar la seva habilitat anotadora i ha gaudit de tirs alliberats de molta qualitat. És una gran manera de certificar l’evolució a l’alça que està tenint i de guanyar confiança després d’un tram de temporada poc piadós.

Territori Labuckiene

Hi ha hagut un moment al segon temps que el Bembibre, que ha procurat fer les coses molt bé al llarg del duel i aprofitar-se dels moments de distensió de les jugadores de l’Uni Girona, han reaccionat i s’han apropat a menys de 10 punts (63-54). Aquest moment els ha valgut pels elogis d’Alfred Julbe, que ha manifestat que li agradaria que seguissin a la primera divisió perquè fan les coses molt ben fetes. En aquest tram, el d’insurrecció visitant, ha aparegut Labuckiene.

Ha acabat amb 12 punts, un immaculat 6/6 en TC i la sensació de ser la propietària de la zona. La seva eficiència està fora de dubte, i avui ha adquirit el paper de la resta de finalitzadores amb un rendiment notable. Més enllà d’això, el seu rendiment defensiu ha estat notable i ha continuat transmetent la sensació de ser a tot arreu. La capacitat de desplegament que té permet que el Girona es reactivi en moments delicats.

Debuta una altra perla

La darrera gran notícia d’aquesta agradable tarda de bàsquet ha estat el debut de Camila Martínez Molinar amb el primer equip del Girona. La jugadora del GEiEG ha disposat de diverses oportunitats per anotar gràcies a les companyes, que l’han buscat incansablement, però no ha pogut acabar aconseguint-ho. Segur que en tindrà més oportunitats.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »