Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

Les claus de l’Uni Girona 93 – Campus Promete 57

Còmoda victòria de l’Uni Girona contra el Campus Promete.

Comparteix

Les claus de l’Uni Girona 93 – Campus Promete 57

Victòria plàcida de l’Uni Girona per 93 a 57 contra un Campus Promete inofensiu. La millor del partit ha estat Sonja Vasic, amb 18 punts i 26 de valoració.

Font: David Subirana

Font: David Subirana


Si fa pocs dies des del mateix Uni Girona s’admetia obertament que estava costant afrontar els partits amb tensió des del primer moment, la història d’avui ha estat totalment diferent: les noies d’Alfred Julbe han governat el duel des del minut 1. Al final del primer quart l’avantatge era de 17 punts. Al final del segon quart, de 28. Així, amb la tranquil·litat d’aquelles qui se saben amb la iniciativa, l’Uni Girona s’ha pogut permetre dosificar esforços i gestionar un avantatge sòlid. Rotació àmplia, minuts per a totes i un debut: el de la base Claudia del Moral García,que adquireix la fitxa d’Helena Oma. El resultat final, 93-57, fa justícia al que s’ha vist a la pista. El Campus Promete no ha trobat en el partit contra el Girona l’escenari per la reacció.

Amb la victòria d’aquesta tarda l’Uni Girona s’ha consolidat en la segona posició, amb 22 victòries i 2 derrotes, pendent del que faci el València Basket, mentre que Campus Promete veu com el seu coixí respecte de la zona de descens és cada vegada més i més limitat i es queda amb 8 victòries i 15 derrotes al mateix temps que acumula la tercera derrota consecutiva.

L’entrada al partit

La primera part de l’Uni Girona ha estat sensacional en tots els sentits. De la mà de Sonja Vasic i Julia Reisingerova, l’equip gironí ha estat capaç de marcar el to del partit i de distanciar-se del rival. La circulació de pilota i el control del rebot defensiu han originat una gran quantitat de superioritats que s’han acabat de concretar a través de l’encert des de la línia de tres punts (43%) i en els tirs prop del cèrcol (7/9). El resultat del final del primer període era 25-8 i ja reflectia la tònica de l’enfrontament.

Al segon període, entre altres coses, hem gaudit de la irrupció de Paola Ferrari, que ha assumit un paper molt important en la creació ofensiva i ha aconseguit involucrar en el joc la resta de companyes. L’encert s’ha mantingut i el ritme s’ha accentuat, fent així alguna concessió defensiva més però donant una mica més de diversió al partit.

El nivell de Frida Eldebrink

La segona part hauria estat un tràmit absolut en tots els aspectes si no fos pels bons minuts de bàsquet que ens ha regalat Frida Eldebrink, que està convertint-se en una jugadora cada dia més important. Ha fet un quart període extraordinari que li ha valgut per restituir el nivell ofensiu de l’equip i ha demostrat que hi ha alternatives durant la baixa de Chelsea Gray. Per si això fos poc, també ha estat molt hàbil per recuperar pilotes.

L’altra jugadora que ha destacat molt ha estat Labuckiene, que juntament amb Reisingerova ha aprofitat les carències en la protecció de cèrcol de l’equip rival per sumar punts fàcils i per agafar encara més confiança. Victòria molt convincent amb una versió notable de totes les jugadores.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »