Connecta amb nosaltres

BÀSQUET FEMENÍ

Les claus del Cadí La Seu 66 – 54 Embutidos Pajariel Bembibre

Repassem les claus del Cadí La Seu 64 – 54 Embutidos Pajariel Bembibre.

Comparteix

Les claus del Cadí La Seu 66 – 54 Embutidos Pajariel Bembibre

El Cadí La Seu suma la tercer victòria del curs davant un irregular Embutidos Pajariel Bembibre (66-54)

Font: Agustí Peña.

El conjunt català ha pogut trencar la mala ratxa de dues derrotes seguides després de superar a l’Embutidos Pajariel Bembibre. Un partit que no ha tingut cap moment de calma s’ha acabat decidint gràcies a les transicions vertiginoses ofensives del Cadí La Seu amb dos noms a ressaltar: Irati Etxarri i Serena-Lynn Geldof. La jugadora navarresa se’n ha anat fins els 14 punts i 8 captures mentre que la belga ha acabat el matx amb els mateixos rebots però amb 12 punts.

Per part visitant, Givens i Rhine han superat els dobles dígits amb punts amb 10 cada una que no han estat suficients per poder sumar la segona victòria del curs pels seus interessos. Al Palau d’Esports, a més, hi ha tornat una cara coneguda com és Anna Palma. L’aler de La Seu s’ha retrobat amb l’equip que l’ha fet créixer en la seva primera aventura fora de casa. La jugadora del Bembibre ha pogut comptar amb bons minuts durant la primera part que li han servit per anotar dos triples en el millor moment que ha tingut el conjunt del Bierzo durant el partit.

Un partit sense amo

Els dos equips estan acostumats a jugar a un ritme molt alt de partit per tal de poder obtenir punts fàcils a través de les transicions ofensives però avui ningú ha aconseguit portar el control d’ell. Les ganes i nervis que hi havien per intentar sumar punts han fet que en cap minut dels quaranta jugats s’hagi pogut veure un dels dos equips posant calma i ordre en el seu joc.

El Cadí La Seu al final ha resultat vencedor de l’enfrontament degut a la diferència qualitativa entre els dos equips. El partit del Bembibre ha estat una muntanya russa que s’ha desinflat a la segona part amb només 15 punts sumats per 27 de les locals. Laura Méndez ha dirigit millor el joc del conjunt que ha vestit de vermell però sense gaire èxit en el balanç global.

La represa, pel Cadí

Durant els primers vint minuts del partit, el Bembibre ha aconseguit portar la tònica del partit tot i no poder agafar cap avantatge considerable. Ja en el tercer quart, les de Bernat Canut ha començat amb una marxa més a l’accelerador. S’han posat les mans a la feina en densa per poder afrontar l’últim quart amb més serenitat i calma.

La intensitat defensiva exhibida per les locals ha tingut una alta efectivitat. Les del Nord de Catalunya, han deixat al Bembibre amb només vuit punts. Altres estadístiques que poden corroborar la muralla de les de Bernat Canut són el 35% en tirs de camp en tot el quart o les quatre pilotes perdudes que han servit per poder aconseguir cistelles fàcils al contraatac per les que, avui, han sumat la seva tercera victòria del curs.

Geldof confirma la seva millora

Després d’un inici d’adaptació per a la pivot belga, el Cadí La Seu està veient les primeres passes positives del desenvolupament de Serena-Lynn Geldof. Contra el Perfumerías Avenida ja se’n va anar fins els 13 punts i amb un notable en defensa davant un dels millors joc interiors de la lliga.

Avui, sembla que no ha canviat la seva dinàmica positiva de l’interior. Apoderant-se de la titularitat al “5” de Bernat Canut, avui se’n ha anat fins els 11 punts i 8 captures amb un 15 de valoració. Amb varis aspectes del joc per polir encara, com la continuació al “pick&roll”, s’està veient una Geldof molt més incisiva i dominant del que havíem vist fins dimecres.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »