Connecta amb nosaltres

+BÀSQUET

L’Spar Citylift Girona dona la sorpresa contra el Dynamo de Kursk

Nova victòria de les gironines, ara en competició europea.

Comparteix

L’Spar Citylift Girona dona la sorpresa contra el Dynamo de Kursk

L’Spar Citylift Girona ha portat la batuta del partit durant els 40 minuts per acabar donant la sorpresa i derrotar a un dels equips “contenders” ha guanyar l’Euroleague com és el Dynamo de Kursk per un còmode 79 a 61.

Foto: David Subirana

El retorn de vells coneguts ha marcat l’inici del partit on l’afició guarda amb estima els passos de Marta Xargay i Roberto Iñiguez. Aquest últim va donar la primera lliga de la història a l’Spar Citylift Girona a la temporada 2014 2015.

Ja ficats dins el partit les locals han apretat l’accelerador des de bon principi en ambdós costats de la pista per començar amb un parcial de 6 a 0 que ha fet embogir Fontajau. Durant el transcurs del quart l’Spar Citylift Girona ha estat, clarament, un nivell per sobre del Dynamo de Kursk. A través de les pèrdues de pilota veien les russes com se li ha complicat el partit tot i anotar amb bons números des de la línia de 6,75 metres. Els deu primers minuts les principals perjudicades han estat les “centers” de les locals, Andusic i Coulibaly, on un seguit de decsions arbitrals polèmiques han condicionat el seu partit per el sobrecarregament de faltes personals.

Durant el segon quart, després d’un bon inici de les noies entrenades per Iñíguez, les locals han aconseguit seguir amb el punt feble de les russes trobant forats dins de la zona a través dels “pick&roll” i les qualitats tècniques de les jugadores. La intensitat defensiva i l’encert d’Andusic han marcat el tram final de la primera part per fer que l’Spar Citylift hagi anat als vestidors amb un 44 a 36 a favor.

Brittney Sykes brilla amb llum pròpia

Fontajau s’ha preparat per a uns altres vint minuts trepidants i plens d’emoció per veure com les seves han lluitat de valent per aconseguir la seva segona victòria a l’Eurloeague. A través de Prince, el Dynamo de Kursk ha aconseguit posar-se cinc punts a sota.

Laia Palau ha deixat anar algun detall de qualitat que ha fet exclamar uns “oh” increïbles al santuari basquetbolístic de Girona. Els últims deu minuts de partit començarien amb deu punts d’avantatge entre els dos equips a favor de les catalanes.

Per acabar d’enfonsar a les russes, les d’Eric Surís s’han mostrat molt més agressives en facetes rebotejadores saltant com autèntics animals a pels tirs rebutjats per la cistella. Això, i la ja coneguda dura defensa de l’Spar Citylift ha condemnat a les subcampiones de l’edició passada de l’Euroleague.

Brittney Sykes ha demostrat que físicament i tècnicament està un esgraó per sobre de la majoria de jugadores que juguen al Vell Continent. S’ha convertit amb la màxima anotadora del partit amb 23 punts. Coulibaly per la seva part ha aportat 13 punts i 11 rebots per liderar, juntament, amb l’escorta americana el partit. L’exjugadora de l’Spar Citylift Girona, Marta Xargay, ha estat, juntament, amb Baric(14) i Prints(11) les màximes anotadores visitants amb 10 punts.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a +BÀSQUET

Tradueix »