Connecta amb nosaltres
Paula Strautmane

BÀSQUET FEMENÍ

Paula Strautmane es queda al Cadí La Seu

Paula Strautmane seguirà un any més a terres pirinenques.

Comparteix

Paula Strautmane es queda al Cadí La Seu

El Cadí La Seu confirma la sisena cara de la pròxima temporada amb la renovació de Paula Strautmane.

Paula Strautmane

Font: Cadí La Seu

L’equip revelació del passat curs va pel camí de crear un nou roster sense gaire cares noves. De moment, el que és segur, és que Bernat Canut i Irati Etxarri no hi seran mentre que, per contrarestar aquestes marxes, Georgina Bahí ha tornat a casa després d’un any convuls a Lugo. Amb la renovació de Paula Strautmane, ja són sis les jugadores que ha fet oficial el club català pel pròxim curs. Juntament amb la letona i la saltenca, Júlia Soler, Laura Peña, Ariadna Pujol i Montserrat Brotons conformen la resta de peces que tindrà segur Jordi Acero pel següent any.

Paula Strautmane s’ha aclimatat molt bé a un poble de 12.000 habitants com La Seu d’Urgell. Tant dins com fora de les pistes, ha demostrat tenir certa complicitat amb la resta de components de la plantilla que va ser el factor decisiu perquè el Sedis fes una de les millors temporades de la seva història.

Sacrifici al servei de la letona

Amb aquest moviment, el Cadí La Seu s’assegura una peça que treballa en l’ombra de les altres. La temporada passada de Paula Strautmane va tenir una línia evolutiva descendent, però sempre amb capacitat de complir amb uns mínims que van ajudar a l’equip a mantenir un equilibri als dos costats de la pista. L’ex del TTT Riga va començar el curs amb projecció per poder ser una executora exterior fiable, però amb el pas de les jornades la seva producció ofensiva va patir una davallada que no va ser agradable per l’equip, tot i que finalment va saber trobar el seu lloc dins la rotació.

Una altra cosa a destacar de Strautmane és la seva versatilitat per poder fer front a certs perfils d’aler pivot que li permeten a Jordi Acero tenir un recurs més per alguna situació de partit més complexa. El seu saber fer en tasques defensives l’ha convertit en una jugadora important per haver aconseguit que el Cadí La Seu sigui la quarta millor defensa del passat curs. Va ser una de les millors jugadores de l’equip fent referència als famosos intangibles on se sol destacar el treball fosc de cada jugadora sense ser una de les referents del vestidor.

Els promitjos de Paula Strautmane durant la temporada 21/22 van ser de 4,5 punts, 2,6 rebots i un 45,2% en tirs de dos en poc més de 22 minuts per partit en el seu primer any a la Liga Femenina Endesa i la seva segona experiència fora de casa seva.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada.

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »