Connecta amb nosaltres

+BÀSQUET

Prèvia: Spar Citylift Girona – Fenerbahce; la prova de la veritat

Partit crucial per a l’Spar Citylift Girona.

Comparteix

Prèvia: Spar Citylift Girona – Fenerbahce; la prova de la veritat

L’Spar Citylift Girona rebrà aquesta nit, a partir d’un quart de nou, al Fenerbahce turc, actual líder del grup B de l’Euroleague Women.

Font: David Subirana

Bé és cert que el rendiment de l’Spar Citylift Girona en totes les competicions està sent excel·lent havent perdut només un partit contra Loitek Gernika ja fa un mes. Tot i això, el rendiment de l’equip a casa no és el millor.

No obstant, les coses canvien quan hi ha Euroleague. Tenint Fontajau com a fortí en les grans ocasions on encara no han perdut cap partit aquest any, Sopron, Dynamo Kursk i Montpellier han estat les víctimes que no han set capaces d’emportar-se la victòria cap a casa seva. És a dir, les gironines no han perdut cap partit europeu aquesta temporada. A més a més, fora de casa, dels quatre partits perduts, tres han estat per la mínima: Fenerbahce( 86 a 82), Arka Gdynia( 71 a 69) i Famila Schio( 58 a 55).

Mendy amb 16,4 punts i Elonu amb 12,6 són les màximes anotadores de l’Spar Citylift Girona a la competició europea on l’equip anota poc més de 67 punts per matx.

Fenerbahce: la gran amenaça

Si una cosa s’està veient del grup B és la tremenda lluita que hi haurà fins l’última jornada per passar la fase de grups. Les turques, actualment, són les líders del grup amb un rècord de 5-2 mentre que les noies d’Eric Surís estan sisenes amb tres victòries i quatre derrotes. Com ja va avisar el dimarts David Muñoz, segon entrenador d’Eric Surís, “el partit serà molt exigent en tots els sentits degut a la qualitat de les rivals.”

Les principals armes ofensives del Fenerbahce les trobem a les posicions exteriors on Alina Iagupova i Cecilia Zandalasini acumulen un total de 20,3 i 16,4 punts per partit. Aproximadament, la meitat dels punts de l’equip s’originen des de les mans d’elles dues.

Per acabar de rematar, sota el cèrcol tenen a la estatunidenca, Elizabeth Williams, que està fent de mitja 10,9 punts i 7,4 rebots en quasi 33 minuts que roman en pista per partit.

Factor Sonja Vasic

Amb l’arribada, per fi, de l’MVP de l’Euroleague passada el club català ha fet un salt gegant de qualitat. La jugadora sèrbia destaca per ser una gran “play-maker” on tant des de dins com fora de la pintura és una jugadora que pot fer mal en qualssevol moment i com ella ho cregui més convenient per l’equip.

De moment, ha jugat dos partits contra Montpellier i Bembibre. En l’últim partit jugat d’Euroleague, Sonja Vasic, no va ser capaç d’estrenar el seu caseller de punts que es mouria per primera vegada el diumenge passat al final del primer quart contra les castellanolleoneses.

Amb ella a l’equip, l’Spar Citylift pot ser capaç de dificultar, encara més, el joc de l’equip rival en tots els sentits per tenir més possibilitats de sumar la primera victòria europea com a visitants.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Més a +BÀSQUET

Tradueix »