Connecta amb nosaltres

QUI SOM

esmaixada.cat és un projecte de bàsquet en català que neix amb l’ambició de cobrir tots els àmbits del bàsquet mundial. Intentarem que se’ns reconegui per la qualitat del nostre contingut, per la veracitat de la nostra informació i pel fonament i sentit comú de la nostra opinió. L’Artau Pascual i l’Eduard Roselló som els creadors i desenvolupadors d’aquest projecte que, amb la col·laboració de coordinadors i redactors, formem un molt bon equip i fem funcionar aquesta pàgina que esperem en gaudiu tant com ho fem nosaltres.

El bàsquet és un esport protagonista a Catalunya. És per això que mereix un desplegament comunicatiu que estigui a l’alçada de la seva transcendència i que estigui a l’abast de qualsevol lector. Pretenim oferir quelcom diferent del que es pot trobar en els mitjans de comunicació genèrics, que aporti riquesa a qui ens llegeixi i que, per damunt de tot, generi ganes de participar. Perquè sí: aquest projecte és de tothom i per a tothom.

Us animem a gaudir del trajecte amb nosaltres. Farem del bàsquet un punt de trobada fantàstic pels amants de l’esport i el debat!

DIRECCIÓ

Artau Pascual @artau_pascual

Cofundador, director, editor, cap de contingut, presentador de podcast i CM de twitter

Eduard Roselló @edurose14

Cofundador, director, gestió, editor web i CM d’instagram

EQUIP ESMAIXADA

Francesc Fernández @francescft

Jordi Valle @jordivs24

Marc Cruces @marcFk99

Nil Alemany @nil3alemany

Rubén Guerrero @Ryoguerrero

PATREON
Tradueix »