Connecta amb nosaltres
Rebekah Gardner

BÀSQUET FEMENÍ

Rebekah Gardner completa el perímetre de l’Spar Girona

L’aler americana reforça el joc exterior de l’Spar Girona.

Comparteix

Rebekah Gardner completa el perímetre de l’Spar Girona

L’aler americana, Rebekah Gardner, arriba per completar la rotació exterior de l’Spar Girona.

Rebekah Gardner

Font: EuroCup Women.

La plantilla de l’Spar Girona va sumant integrants per la pròxima temporada. Després d’anunciar les renovacions d’Alfred Julbe, com a tècnic, Giedre Labuckiene, Frida Eldebrink i Laia Palau i les arribades de Laia Flores, Kennedy Burke i Binta Drammeh, Júlia Soler i Julia Reisingerová veuen com Rebekah Gardner ajudarà a l’equip la temporada vinent.

Rebekah Gardner és una de les poques jugadores que pot dir que aquest any ha jugat les dues competicions europees. A finals d’octubre, el Sepsi romanés va jugar la fase prèvia de l’Eurolliga a Turquia contra el propi Spar Girona. Partit que va acabar sense sorpreses. Les d’Eric Surís, en aquell moment, es van classificar per la fase de grups mentre que el conjunt de l’est d’Europa es va haver de conformar amb l’EuroCup on jugaria contra un altre equip català, el Cadí La Seu.

L’exterior americana arriba a Fontajau després d’haver fet un promig de 14 punts, 5 rebots i 2,4 assistències a la lliga romanesa mentre que a l’EuroCup ha augmentat el seus números fins els 19,2 punts,7 rebots i 4 assistències.

Com encaixar Rebekah Gardner?

El moment pel que passa l’Uni en l’àmbit econòmic està obligant a fer una plantilla curta i amb certa versatilitat mantenint un nivell qualitatiu alt. Directius del club ja han dit diverses vegades les dificultats per les quals estan passant per poder fer un equip que pugui lluitar per coses ambicioses de cara a la temporada 21-22.

Amb l’arribada de Gardner, el rumor de que Kennedy Burke tingui més minuts de “4” que de “3” va agafant més força. Les qualitats físiques de l’ex del Sassari italià fan pensar en que pot ser una opció prou lògica per tal de poder donar minuts de qualitat i importants a la recent arribada a terres gironines.

La jugadora de 30 anys aterra a Girona per ser una de les principals generadores de joc a través del bot. Al Sepsi, se la va poder veure com la referent ofensiva de l’equip per poder trobar bones situacions de tir. A més, té una primera passa bastant potent que la permet ser un incordi per les defenses rivals al penetrar o per iniciar transicions ofensives ràpides. Sap posicionar a la perfecció el seu cos per protegir la pilota i, així, fer-se amb espai sota cistella.

La seva incorporació segueix donant més verticalitat a l’Spar Girona per tal de poder sobreposar el seu joc sobre el parquet envers el del seu rival. Amb probables petits retocs tàctics per part d’Alfred Julbe s’espera un joc molt ràpid i intents pels interessos catalans que permetin poder plantar cara als altres dos monstres de la lliga.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a BÀSQUET FEMENÍ

Tradueix »