Connecta amb nosaltres

NBA

Adam Silver en parla: quan tornarà l’NBA?

Adam Silver considera que l’1 de maig serà una data clau.

Comparteix

Adam Silver en parla: quan tornarà l’NBA?

Estar tancat a casa sense esport en directe és un dels pitjors guions que podíem imaginar a nivell lúdic. La temporada NBA, com la de moltes altres lligues, es troba suspesa i sense una data de retorn marcada. En aquesta línia, la lliga que dirigeix Adam Silver està executant diversos plans per mantenir l’aficionat entretingut: lligues de videojoc, tutorials d’entrenament, programes per millorar la situació dels afectats i, fins i tot, pensar en com seria un torneig de H-O-R-S-E telemàtic. Situacions d’urgència reclamen solucions desesperades.

La resposta de’Adam Silver a la pregunta d’Ernie Johnson de si tenia millors sensacions sobre un eventual retorn de l’NBA ha estat clara, directa i concisa. “La resposta curta és no“. Ha afegit, a més, que “no podrem valorar de manera real si la lliga pot tornar fins, com a mínim, el dia 1 de maig“.

Tota l’entrevista a Adam Silver ha girat al voltant d’una idea clara: el retorn de les competicions es farà sobre segur. Els dirigents de les lligues són conscients del pes que pot jugar tan en l’àmbit laboral com en l’àmbit de la regeneració econòmica el fet de reactivar la dinàmica de partits, però una decisió precipitada seria errònia. Al mateix temps, Adam Silver també ha assumit que si s’acaba la temporada actual hi haurà, inevitablement, impacte en el transcurs natural de la temporada que ve.

I el draft?

Per altra banda, ha transcendit ja una proposta que hi ha damunt la taula per celebrar el draft. Segons explica l’insider de The Athletic Shams Charania , l’NBA va fer arribar ahir a les franquícies un document que explicava que disposaran d’entrevistes de com a màxim quatre hores per via telemàtica. No podran organitzar entrenaments privats ni sol·licitar als jugadors que s’enregistrin en una pista de bàsquet fent entrenaments individualitzats.

És una situació particular i inèdita. En el cas d’aquesta fornada particularment, a més, la situació tan particular que viu la lliga i que el comissionat Adam Silver intenta gestionar ens podria acabar portant a un draft estrany en el qual les certeses, els traspassos i la flexibilitat guanyin molt protagonisme.

La cerimònia del draft està prevista, teòricament, pel dia 25 de juny. Seria celebrada a Brooklyn.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a NBA

Tradueix »