Connecta amb nosaltres

NBA

Derrick Rose seguirà a Detroit?

Com més s’apropa el Deadline, més notícies i rumors apareixen.

Comparteix

Derrick Rose seguirà a Detroit?

Com més s’apropa el Deadline, més notícies i rumors apareixen. Fet que provoca més rebombori per xarxes socials. Una d’aquestes bombes informatives ha estat que diversos equips “contenders” (Lakers i Sixers) s’han interessat a reforçar la seva 2na unitat amb Derrick Rose. Un fet totalment comprensible veient la increïble temporada que està realitzant Rose amb la samarreta dels Pistons.

Segurament la situació dels Pistons també ha afavorit que aquests rumors hagin anat a més, perquè actualment l’equip es troba en un moment molt complex amb la baixa indefinida per operació de Blake Griffin, la incertesa del futur de Drummond, els problemes de lesions dels jugadors importants de rol i la llarga baixa de Reggie Jackson per lesió. Tot suma’t al mal balanç de resultats. Això ha generat un clima d’incertesa sobre el futur de l’equip dins la gerència de la franquícia com bé va reconèixer Tom Gores en una entrevista.

Fet que ha provocat que Stefanski (GM) hagi estat tantejat el valor de mercat de les diverses peces que tenen els Pistons a la plantilla. Encara que cal tindre en compte que la situació de Rose és totalment diferent de la dels seus companys, com ja va assegurar Eric Pincus de Bleach Reporter, Rose va firmar pels Pistons gràcies a la gran amistat que manté amb el vicepresident dels Pistons Arn Tellem i només serà traspassat si el mateix jugador ho demana.

És a dir, que tot passa pel que Derrick Rose decideixi fer o deixar de fer en les pròximes setmanes. Això implica que tot el que passi a pista i al vestuari abans del tancament de la Deadline afectarà crucialment a la seva decisió.

Per ara les últimes informacions que ha fet públiques els mitjans propers a l’equip són que Rose està content a Detroit i que des de la setmana passada Rose ha demanat rebaixar la limitació de minuts que té imposada des de principi de temporada per tindre un major rol (titular) i suplir les baixes que hi ha actualment en la posició de base.

Unes notícies que fan plantejar amb optimisme les pròximes setmanes encara que des del meu parer, crec que els resultats poden influir a la seva decisió però hi ha altres motius que el poden decantar més a considerar continuar a Detroit almenys fins al pròxim estiu.

En primer lloc, Rose ha trobat la seva millor versió d’ell mateix a Detroit després d’uns últims anys on ho ha passat molt malament a causa de les lesions. Un fet que no oblidem que quasi provoca que és retires abans de temps el 2018 després de ser traspassat dels Cleveland Cavaliers als Utah Jazz i de ser tallat per aquests. Un factor que segurament l’afectat molt psicològicament i que li fa apreciar l’estabilitat que té actualment.

En segon lloc, també hem de pensar que Rose ja no és un jove que busca guanyar un anell si o sí. Les lesions i l’edat l’han fet madurar, ara el seu principal objectiu no és guanyar sinó mantenir el seu benestar i el de la seva família. Un fet que es compleix a Detroit com ha quedat pales en els escalfaments quan ell pot jugar tranquil·lament un 1×1 amb el seu fill.

En tercer lloc, també cal recordar que Rose aquest any està jugant amb una limitació de minuts (ara rebaixada) per ordre de l’equip mèdic, és a dir que no està forçant físicament i això està generant que pugui treure el millor de si mateix a pista. Una condició que segurament en un equip contender no podria assegurar per les exigències de guanyar i que en canvi a Detroit ho pot fer perquè no té aquesta pressió tan elevada de guanyar.

Aquests tres motius em sembla que tindran molt més pes a l’hora de prendre una decisió que no pas el balanç de victòries i derrotes de l’equip. Perquè al cap i a la fi, aquest any Rose s’està tornant a sentir un jugador important i un líder dins el vestuari. Algú que fa 2-3 anys era inimaginable per ell i que em dóna la sensació que Rose valora molt. És per aquest motiu que crec que Rose continuarà als Pistons fins a final de temporada.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

PATREON

Més a NBA

Tradueix »