Connecta amb nosaltres

EL CONFINAT

Neix “El Confinat! Què és?

Creem la secció “El Confinat” amb l’objectiu de fer més amena la situació.

Comparteix

Neix “El Confinat! Què és?

Són temps durs. Portem un temps sense partits de bàsquet i, a més, estem obligats a fer bondat i a quedar-nos a casa tot esperant que aquesta situació de m**** passi i se’ns permeti tornar a viure amb normalitat. Els d’Esmaixada, evidentment, també estem mig reclosos a casa i reinventant-nos en la nostra manera de viure i de desenvolupar activitats.

Sabem que hi ha moments d’avorriment. Les parets de casa se’ns cauen al damunt i ens venen idees al cap que no podem materialitzar perquè ens falta espai o patim per la restricció. Per això, hem de posar en marxa tots els instruments que tinguem a l’abast per maximitzar la nostra capacitat d’entretenir-nos. Hi hem estat pensant i…

Hem decidit crear un nou espai. Un espai que durarà un temps indeterminat i que s’anomenarà “El Confinat”. Com funcionarà? A continuació us ho expliquem.

  • Qualsevol de vosaltres podrà enviar articles d’opinió, anàlisi o el que li vingui de gust a info@esmaixada.cat .
  • Nosaltres farem una revisió superficial del text per posar-lo en un format reconeixible dins l’estil de la pàgina i el penjarem com si fos un article de qualsevol de nosaltres.
  • L’autor de l’article serà “Equip Esmaixada” perquè no tindrem capacitat per crear usuaris de tothom. De totes maneres, si així ho desitgeu, podreu deixar-nos al correu el vostre compte de twitter i el vostre nom o pseudònim per tal que, quan el pengem a les xarxes, sapigueu -i la resta també- que és vostre.
  • No hi ha absolutament cap restricció en extensió, estil literari ni competició.. Podeu parlar de bàsquet formatiu, del vostre equip, de jugadors, de matèria històrica, analitzar perfils, etc. ABSOLUTAMENT DEL QUE VULGUEU.
  • Quan acabi el període de confinament, la secció també acabarà.

Quan vam crear Esmaixada teníem una idea molt clara: el projecte havia de servir per entretenir-nos i per entretenir-vos. La situació dramàtica que vivim requereix posar, en part, el projecte a la vostra disposició. Si voleu escriure, aquí podreu fer-ho.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

BOTIGA
PATREON

Més a EL CONFINAT

Tradueix »