Connecta amb nosaltres

NBA

Els Sixers es reforcen amb Alec Burks i Glenn Robinson

Els Sixers han fet moviments per apuntalar la plantilla.

Comparteix

Els Sixers es reforcen amb Alec Burks i Glenn Robinson

Els Sixers necessitaven canvis

Els Sixers neccesitaven canvis. A Philadelphia la temporada regular se’ns està fent llarga, molt llarga. Una autèntica muntanya russa que ens ha portat més dubtes que certeses, en un any clau en molts aspectes. Molt nerviosisme, molta sobrereacció (tan en allò bo, com en allò dolent) i una sensació d’incomoditat.

Instagram will load in the frontend.

Els Sixers són sisens i es troben molt lluny de les expectatives generades a començament de temporada. Després de l’ènesima crisi de resultats, d’identitat i qui sap què més, els Sixers és trobaven necessitats d’introduir canvis. I per bé que aquests canvis seran limitats, són prou convincents com per saber que des de la gerència és saben quin són els mals de l’equip.

La banqueta un problema massa recurrent

En primer lloc, una falta endèmica d’anotació a la segona unitat. Els Sixers és troben a la cua del rànquing en aportació de la segona unitat, i això trasllada més pressió a la primera unitat. Una primera unitat que ha demostrat una bipolaritat preocupant durant massa partits aquesta temporada. Donant com a resultat, com s’ha vist, una indigna posició actual.

En segon lloc, i directament relacionat amb la primera, trobem la necessitat d’una millor gestió de la rotació. Els Sixers han necessitat de mantenir més minuts del que tocaria als titulars per no patir un sotrac d’aportació, un fet molt comú als últims temps a la franquícia. Això podria resultar en una pitjor arribada de jugadors claus a una postemporada que es preveu que sigui infernal.

Burks i Glenn Robinson, les primeres respostes

Tan Alex Burks com Glenn Robinson no són la panacea que arreglarà els mals de la plantilla. Els dos resulten en ser uns bons complements i oferiran un rendiment a cost pràcticament zero. Tres segones rondes que no són ni de bon tros les més valuoses amb les que compten són la moneda de canvi.

Especialment interessant em resulta l’arribada de Burks, un jugador que ha estat realitzant una bona temporada en l’apartat anotador. Ara caldrà veure si sabrà traslladar aquesta eficiència i anotació a un candidat ferm a la postemporada. De moment Burks garantirà una certa anotació exterior amb un encert de 37% sobre quatre llançaments per partit. El principal problema de Burks parteix de la vessant física, sent un jugador amb una tendència notòria a lesionar-se.

Respecte a Glen Robinson, és un jugador que compliria el rol de 3D suplent. Caldrà veure si és capaç de mantenir el nivell mostrat en un ambient més competitiu. Un factor més rellevant que en el cas de Burks.

Més moviments a la vista

A priori els Sixers hauran alliberar dos espais que és podrien convertir en tres segons avanci la jornada. Els principals candidats a sortir són Jonah Bolden, Kyle O’Quin, Trey Burke i en menor mesura Mike Scott i James Ennis. A priori, el tercer espai seria per un reforç que s’hauria de concretar en futures operacions o al mercat de “waivers”. En cas de no ser així és buscaria actualitzar l’estat del contracte de Norvel Pelle (un moviment que té molts números de donar-se)

Els principals objectius en cas d’entrar en el mercat de tallats haurien de ser un base i un quatre. Entre els candidats trobaríem a Isaiah Thomas, Darren Collison i Jeff Teague. Jugadors que sens dubte aportarien veterania i garantirien un necessari i urgent augment de prestacions i aportació.

Comparteix
Fes clic i comenta

Deixa un comentari

Tu Adreça correu electrònic no será publicada.

BOTIGA
PATREON

Més a NBA

Tradueix »